ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Μία κίτρινη αλληλουχία

Έτοιμη και για τη δεύτερη κίνηση ενίσχυσης η ομάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Εϊθμέντι (γνωστός και ως Μπλάνκο) είναι στην Κύπρο και το απόγευμα θα είναι στο βοηθητικό. Εκεί θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες, αφού είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση παικτών και τεχνικής ηγεσίας μετά την εορταστική «κραιπάλη».

Για όσους ακόμη δεν το έχουν κατανοήσει, η ΑΕΛ, με τα οικονομικά της δεδομένα... «σφιχτά» όπως και να το δεις, έχει κλείσει παίκτη πριν ακόμη βγει ο χρόνος. Αυτό από μόνο του, θα έπρεπε να λέει πολλά και να ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι πως αυτή η… άψε-σβήσε ενίσχυση (ο δεύτερος αναμένεται σύντομα) δεν οφείλεται σε κάποια απότομη αύξηση της πώλησης των λαχνών οικονομικής ενίσχυσης. Τα νούμερα παραμένουν και οι προσδοκίες για οικονομική αρωγή παραμένουν ως έχουν: Χαμηλά.

Η δεύτερη προσθήκη θα γίνει. Αυτός θα είναι είτε ο Πίτι είτε άλλος, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ο Καταλανός επιθετικός είναι κοντά στο να συμφωνήσει. Κάπου εκεί όμως, για την ώρα, φαίνεται πως μπαίνει τελεία στο κεφάλαιο «Ενίσχυση Γενάρη» για την ΑΕΛ. Λέμε για την ώρα, καθώς στην περίπτωση που προκύψουν αποχωρήσεις (βλέπε πωλήσεις) απ’ το ρόστερ, τότε θα κινηθούν για αντικατάσταση των παικτών που θα φύγουν. Να γίνει τώρα μία τρίτη προσθήκη, χωρίς αποχώρηση και χωρίς… πουλημένους λαχνούς, είναι απίθανο. Αλληλουχία λέμε στον τίτλο.

Μίας και μιλάμε για αποχωρήσεις, υπάρχει πρόταση ως γνωστό από ομάδα του Βελγίου για τους Κυριάκου και Γεωργίου, δύο παίκτες που αξίζει να σημειώσουμε πως είναι στην ομάδα απ’ την πρώτη θητεία του Πάμπου. Το αν θα πάνε τελικά στην Μόλενμπεκ, αυτό θα εξαρτηθεί απ’ τους ίδιους και το τι θα αποφασίσουν. Αν πούνε το «ναι», η διοίκηση θα τους παραχωρήσει ως δανεικούς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X