ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Τέλος οι μεταγραφές;

Ίσως να παίξει καμιά μεταγραφή για τον κατάλογο Β

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Δεν γίνεται ρε. Αρρώστησε ο μεταγραφολάγνος της Ανατολικής. Ο ρεπόρτερ με τα «αποκλειστικά». Ο τύπος που ψάχνεται στα site και τα YouTube. Ο Μουρίνιο της Ανατολικής. Ο σκάουτερ του καφενέ και του υπνοδωματίου. Δεν έχουμε χωνέψει βασιλόπιττα και είναι όλα έτοιμα. Φτου σας.  Περίμενε τώρα μέχρι το καλοκαίρι…

Πέρα της πλάκας. Τέτοιος προγραμματισμός δεν έγινε ποτέ τα τελευταία δέκα χρόνια. Η ομάδα δεν θα περάσουν οι δεκαπέντε του μήνα και θα έχει τα δύο της αποκτήματα έτοιμα να συνεισφέρουν. Και με προπόνηση και φυσικά στο θέμα φυσικής κατάστασης.

Μέχρι στιγμής μιλάμε υποθετικά αφού ο Πίτι δεν έχει ακόμη υπογράψει (έρχεται σήμερα στις 20:00 το βράδυ). Στην περίπτωση που τίποτα δεν πάει στραβό, τότε δύο παίκτες θα μπουν στη φαρέτρα του Πάμπου.

Που θα βοηθήσουν οι Ισπανοί; Τα άκρα της επίθεσης τσιμεντώνονται.  Θα έχεις δηλαδή τέσσερις εξτρέμ, συν τον Ηλία πέντε. Μέσκα, Γεωργιάδης, Μπλάνκο, Πίτι και ο μικρός. Περίφημα. Μια αδυναμία της ομάδας φαίνεται να φτιάχνεται, θεωρητικά τουλάχιστον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τώρα από άτομα που γνωρίζουν τον Πίτι μας έχουν πει ότι μπορεί να βοηθήσει και στη θέση πίσω από τον επιθετικό. Αριστεροπόδαρος με υψηλή τεχνική, ο 35χρονος Ίβηρας είναι απειλή από παντού. Και από δεξιά και από αριστερά και από τον άξονα.

Επίσης τα χτυπήματα του είναι τόσα καλά που δύσκολα θα ξαναδούμε τον Σοάρες να εκτελεί. Μπορεί επίσης να πάει και πίσω από τον επιθετικό. Κάτι σαν Μπουένο δηλαδή.

Μιλώντας για το Μπουένο, ο ερχομός των δύο Ισπανών απελευθερώνουν μια και καλή και το Σαβανέ ο οποίος ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί ν’ αγωνιστεί ξανά στα άκρα. Συνεπώς ο Ιβοριανός θα είναι μια  λύση για τη θέση του επιτελικού χαφ αλλά και του εσωτερικού μέσου. Κτύπα ξύλο, μπορεί να πάθει κάτι ο Λούκας, τότε ο Σαβανέ θα είναι εκεί ως λύση. Με λίγα λόγια η ομάδα γεμίζει και στους κεντρικούς χαφ.

Υπάρχει όμως ένα ακόμη ερωτηματικό που έχει να κάνει με τον παίκτη γκολτζή. Όχι δηλαδή πως το 12 είχαμε κανά killer, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι.

Μέχρι στιγμής κανείς εκ των Αρουαμπαρένα ή Ουέλλιγκτον έχουν αποδείξει ότι είναι ο φόβος και ο τρόμος μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Πάμπος παίζει φέτος μ’ ένα επιθετικό. Στη χειρότερη των περιπτώσεων ίσως ο Πίτι να πάει και μπροστά, σ’ ένα ευέλικτο σχήμα με πολλούς χαφ και τον Ισπανό κορυφή.

Με αυτά και με αυτά, φαίνεται ότι οι μεταγραφές για τον Α κατάλογο έχουν ολοκληρωθεί. Δύσκολα θα πουληθεί παίκτης και επίσης δύσκολο κρίνεται κάποιος να φύγει. Συνεπώς κλείνουμε το ρόστερ.

Ίσως να παίξει καμιά μεταγραφή για τον κατάλογο Β. Αν θυμηθούμε τον Ιανουάριο του 12, ο Πάμπος μαζί με τον Ρούι είχαν φέρει δύο νεαρούς. Δεν τους θυμάμαι, ο ένας από τη Τσέλσι και ο άλλος Πορτογάλος από τη Σπόρτινγκ. Ίσως να παίξει κάτι τέτοιο.

Διαφορετικά τέλος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση