ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Έρχεται σήμερα ο Πίτι

Η προγραμματισμένη για χθες το βράδυ άφιξη του δεν έγινε εφικτή

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Να σου πω την αλήθεια μόλις έμαθα ότι ακυρώθηκε η άφιξη του χέστηκα. Μπήκαν στο μυαλό μου χίλιες εικόνες του τύπου… «πάλι αρχίσαμε τις μαλακίες» «και εκεί που λέγαμε όλα άψογα και ωραία όπως ποτέ ξανά, πάλι τα ίδια» και πάει λέγοντας.

Τελικά για λόγους που δεν ξέρουμε η προγραμματισμένη για χθες το βράδυ άφιξη του δεν έγινε εφικτή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι.

Όπως είμαστε πια σε θέση να γνωρίζουμε ο Πίτι μετά συζύγου πρόκειται να έρθει σήμερα στην Κύπρο. Δεν είμαστε επίσης σίγουροι κατά πόσο θα προλάβει τον αγώνα με τη Καρμιώτισσα ωστόσο η άφιξη του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη εντός της ημέρας.

Από κει και πέρα, θ’ ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες. Ξενοδοχείο, «ρετιρέ» και αν όλα πάνε καλά θα υπογραφεί και το συμβόλαιο του.  Σε μια τέτοια περίπτωση, η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Απόλλωνα ή με τον Άρη για το κύπελλο θα πρέπει να θεωρείται όχι άπλα δύσκολη, σχεδόν ανέφικτη.

Αν όλα πάνε καλά με τον Ισπανό τότε το ντεμπούτο του θα οριστεί για το ματς με την Ανόρθωση στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X