ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Για παραμονή του στάτους

Το Λεμεσιανό ντέρμπι έχει πάντα τις ιδιαιτερότητες του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μεγάλης σημασίας αγώνας για την ΑΕΛ το απόγευμα (17:00), που πλην των υπολοίπων που φέρνει μία νίκη σε ντέρμπι, είναι και το θέμα της πρωτιάς στον βαθμολογικό πίνακα, που θα διατηρήσει μόνο σε περίπτωση νίκης.

Το Λεμεσιανό ντέρμπι έχει πάντα τις ιδιαιτερότητες του και το σημερινό δεν απέχει απ’ αυτόν τον… κανόνα, με τον αντίπαλο να έρχεται από σπουδαίο «διπλό» και να θέλει και τη «ρεβάνς» για τον Α’ γύρο. Αυτά βεβαίως είναι υπόψη της τεχνικής ηγεσίας που προετοίμασε την ομάδα για το σπουδαίο αυτό ματς.

Αγωνιστικά, ο Μέσκα είναι η μοναδική απουσία, με δύο επιπρόσθετες επιλογές για τον Πάμπο Χριστοδούλου, αφού οι «νέοι» Εϊθμέντι και Πίτι είναι στη διάθεση του. Δύσκολο έως απίθανο ωστόσο να ξεκινήσουν, με τα σενάρια για την ενδεκάδα να αναφέρουν πως μάλλον θα διατηρηθεί η ενδεκάδα που έπαιξε κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρόμο, με τους Φορτούνα και Αιρόσα να παίρνουν τις δύο θέσεις στα αμυντικά άκρα. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σιέλης και Τζούνιορ. Στο χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Μπουένο, με Σόουζα και Σοάρες λίγο πιο πίσω, ενώ οι Γεωργιάδης και Σαβανέ θα είναι στα «φτερά». Τέλος, στην επίθεση θα βρίσκεται ο Αρουαμπαρένα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση