ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Λένε διάφορα...

Τον Πίτι τον προορίζουν για αντί- Μπουένο

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Βρίσιμο θέλουν, δεν μου το επιτρέπει όμως ο κώδικας δεοντολογίας. Δεν ξέρεις και τι θα σου ξημερώσει. Κάθε μέρα σου κρατάν και μια έκπληξη. Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν από καμιά δεκαριά μέρες τούτη η ομάδα ήταν πρώτη.

Διαρρέουν από δω και από κει, λένε διάφορα. Ο ένας έτσι και άλλος γιουβέτσι. Οι δημοσιογράφοι τρέχουν να τους κάνουν τα χατίρια μήπως και χάσουν τα αποκλειστικά… Λένε έτσι και λένε διαφορετικά μπας και ο καθένας σώσει το τομάρι του.

Με τι να πρωτοπιαστείς; Για το Σόουζα είπαμε την τύχη μας μέσα. Για το Σιέλη, χρειάζεται ολόκληρο ρεπορτάζ για να καταλάβεις τι γίνεται. Ο τρόπος που ζήτησε να αποχωρήσει, λεν ότι ήταν πέρα για πέρα ψυχρός. Μια επιστολή και γεια σας και χαρά σας, κάπως έτσι. Τώρα λένε ότι το παλεύουν μπας και καταφέρουν να βγάλουν περισσότερα λεφτά. Μεσολαβεί λένε ο Πασχάλης Παπαδόπουλος, μάνατζερ του Πάμπου. Τι να πεις; Άστο μέχρι εκεί, μην επεκταθούμε.

Έφυγε ο Μπαμπάνκο. Ποιοτικός παίκτης που μάλλον δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε. Φεύγει και ο Μπουένο που ο προπονητής τον είχε βασικότατο. Θα φύγει και ο Ουέλλιγκτον. Στα παράρια μου, τόσες ευκαιρίες πήρε ας πάει στο καλό και ας χάσαμε και βαθμούς για πάρτη του.

Τρέχουν κάποιοι μας λεν ότι ο Πίτι δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί. Τα εργομετρικά πάντως τους διαψεύδουν. Στην Ισπανία θα έβγαζε 60 λεπτά. Στην Κύπρο μάλλον 90 με την εμπειρία που έχει.

Τρελά πράγματα. Ξανά από την αρχή. Ο Σόουζα είναι άτυχος μαζί του και η ομάδα. Ο Σιέλης του έβαλαν το καλοκαίρι 50000 ρήτρα για να πειστεί να κάνει μείωση. Οκ. Συμβαίνουν αυτά. Άμα καταφέρουν και βγάλουν κανά φράγκο πάλι καλά.

Ο Μπαμπάνκο γιατί φεύγει; Γιατί λένε ότι δεν γούσταρε άλλο αφού δεν έπαιρνε ευκαιρίες. Αυτό που λέμε αξιοποίηση του ρόστερ, δεν ισχύει στην περίπτωση του.

Ο Μπουένο γιατί αγωνιζόταν συνεχώς αφού δεν μας κάνει; Δεν υπήρχε άλλος λένε μερικοί . Καλά αφού ο Σαβανέ λένε ότι είναι παίκτης του άξονα. Τότε γιατί έπαιζε στα φτερά; Ούτε και εδώ απάντηση. Μπορεί να μας λεν  ότι δεν υπήρχαν εξτρέμ. Καλά και ο Σάρκι που έφυγε χωρίς ποτέ να τον δούμε τι ήταν;

Θα φύγει και ο αφάνας. Οκ, από τον Αύγουστο γιατί πήρε τόσες ευκαιρίες; Δεν μπορώ ν’ απαντήσω. Μάλλον ήταν κακός ο προγραμματισμός του καλοκαιριού. Αγκουινάλδο, Ουέλλιγκτον, ευτυχώς που ήρθε προς τα τέλη ο Αρουαμπαρένα. Θυμάσαι κιόλας που μας έλεγαν ότι δεν κάνει  ο Πιέχ.

Τώρα λένε ότι θα πάρουν ένα στόπερ που μπορεί να πάει και αριστερά. Οκ, λογικό. Θα πάρουν και ένα επιθετικό, αφού έχει απομείνει ο Αρουαμπαρένα και ο Μαύρου.

Τον Πίτι λένε τον προορίζουν για αντί- Μπουένο. Αυτό που γράφαμε πριν από το ματς με την Ανόρθωση. Όπως και πολλά άλλα που γράφαμε. Δεν έχει σημασία όμως ποιος επιβεβαιώνεται.

Ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν με την ομάδα. Ομολογώ ότι επί της ουσίας τίποτα δεν γράψαμε. Θα περιμένουμε. Το νου τους όλοι, μα όλοι γιατί άρχισε ο κόσμος να τα παίρνει στο κρανίο. Θα το δείτε ότι ο κόσμος δεν θα δεχθεί να είναι μπαλάκι στα χέρια κανενός. Μα κανενός…

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση