ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Ο «νέος»... ξεκινά

Αδικήθηκε η αλήθεια γιατί έπαιξε σε θέση που δεν γνωρίζει

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Η περίπτωση του απασχόλησε τη φετινή σεζόν περισσότερο απ’ ότι αυτή του Ουέλλιγκτον. Αν θυμάσαι το καλοκαίρι μας τον σύστησαν ως τον «Τουρέ» της Αγκόλας. Τα καλύτερα λόγια ακούσαμε για την αφεντιά του. Μέχρι και τον ΠΑΟΚ ενέπλεξαν ότι ενδιαφέρεται.

Σκληρό μεν αλλά μέχρι στιγμής έχουμε δει λίγα έως και καθόλου πράγματα. Και δεν είναι κανένας που δεν υπολογίζεται. Αντιθέτως. Έχει παίξει 18 ματς τα 12(!) ως ενδεκαδάτος. Φορά και το ιερό «10» γαμώ τη τρέλα μου. Τι ιερό δηλαδή που άμα ήμουν ο Μαυρουδής θα έκλαιγα μερόνυχτα για το ποιοι το φόρεσαν.

Αδικήθηκε η αλήθεια γιατί έπαιξε σε θέση που δεν γνωρίζει. Και φαινόταν αυτό και μες το γήπεδο. Συν του ότι είναι ένας παίκτης που δεν είχε καθόλου εμπειρία σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μια ζωή στην Αφρική, δεν είναι και εύκολο να προσαρμοστείς αμέσως. Όπως και να έχει παίκτης «Σαβανέ εξτρέμ» δεν υπάρχει.

Σαβανέ όμως χαφ; Και μάλιστα οκτάρι. Έχει ενδιαφέρον να το δούμε. Σα μεταγραφή λογίζεται. Λες και τώρα έχει έρθει στην ομάδα ως αντικαταστάτης του Λούκας. Περίεργο δε αλλά στην ΑΕΛ γενικώς ασχολούμαστε με περίεργα πράγματα.

Περίεργο είναι επίσης ότι ο Ιβοριανός αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τη φετινή ομάδα. Γιατί ακριβώς αν δεν αντεπεξέλθει τότε η ομάδα θα έχει τεράστιο πρόβλημα στα χαφ. Άμα όμως μπορέσει… και ανεβάσει κιόλας απόδοση τότε η ομάδα βρίσκει λύσεις σ’ ένα χώρο που ζημιώθηκε σημαντικά με τον τραυματισμό του Λούκας.

Στην Πάφο ο Αφρικανός θα ξεκινήσει ενδεκάδα. Για πρώτη φορά θα τον δούμε βασικό στη φυσική του θέση. Έχει τεράστιο ενδιαφέρον η απόδοση του. Αν είναι παίκτης ποιότητας θ’ αρχίσει να φαίνεται σύντομα. Αν όχι, τότε την αρπάξαμε.

Τώρα με το Ζακάκι δεν υπάρχουν και πολλά ερωτήματα όσον αφορά την ενδεκάδα. Με τον επιθετικό υπάρχει ένα θεματάκι και θα περιμένουμε να δούμε. Σάσσι ή Αρουαμπαρένα;

Ερωτηματικό υπάρχει και όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου. Άμα δεν πάει ούτε στην Πάφο… τότε να το χωνέψουμε όλοι ότι η ομάδα άλλαξε επίπεδο. Προς τα κάτω.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X