ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Ξέρει τι θέλει στην Πάφο

Η ΑΕΛ αυτή την στιγμή ισοβαθμεί με την ΑΕΚ στους 47 βαθμούς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σήμερα το πρόγραμμα έχει ταξίδι στην Πάφο. Η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει στο Παφιακό στάδιο της ΑΕΖ και ο στόχος είναι αυτονόητος. Η νίκη και οι τρεις βαθμοί, που θα δώσουν την ευκαιρία στους «γαλαζοκίτρινους» να εκμεταλλευθούν τις απώλειες που θα προκύψουν στο ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΛ αυτή την στιγμή ισοβαθμεί με την ΑΕΚ στους 47 βαθμούς, με την ομάδα της Λευκωσίας να έχει πέντε περισσότερους. Συνεπώς, όποιο αποτέλεσμα κι αν έρθει στο ΓΣΠ θα έχει κέρδος για το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου, φτάνει σήμερα να κερδίσει την ΑΕΖ.

Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, όπως νομίζουν αρκετοί. Και τρανό παράδειγμα η ισοπαλία που απέσπασε την περασμένη αγωνιστική μέσα στο ΑΕΚ Αρένα. Στην ομάδα του Ζακακιού μπορεί να έχει γίνει πολλές αλλαγές, όμως τα μικρά παιδιά της ομάδας τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο και χρειάζονται προσοχή.

Αυτό τόνισε ο Πάμπος Χριστοδούλου στους παίκτες του και όπως πάντα θέλει την ομάδα του να μπαίνει στο γήπεδο με πάθος και σοβαρότητα. Ο Κύπριος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μάρκο Σουάρε, ο οποίος επιστρέφει σήμερα από την πατρίδα του. Ο Αφρικανός δεν είχε ούτε δικαίωμα συμμετοχής, καθώς έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Από ‘κει και πέρα, το 4-2-3-1 ή 4-3-3 εάν προτιμάτε, δεν θα αλλάξει για τους «γαλαζοκίτρινους». Στο τέρμα θα είναι ο Ρομό. Δεξιά στην άμυνα ο Αϊρόσα και αριστερά ο Φορτούνα. Στο κέντρο της άμυνας ο Τζούνιορ με τον Λαφράνς. Πλάι στον Μάριο Νικολάου θα δούμε τον Σαβανέ στην μεσαία γραμμή και μπροστά τους τον Πίτι.

Στα άκρα της επίθεσης θα είναι σίγουρα ο Μέσκα και την άλλη θέση διεκδικούν Μπλάνκο η Γεωργιάδης με τον Βάσκο να έχει περισσότερες πιθανότητες. Στην κορυφή της επίθεσης θα δούμε Αουραμπαρένα ή Σάσι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X