ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Αναγεννημένη επίθεση

Η ΑΕΛ στους 3 αυτούς αγώνες δέχθηκε μόλις 1 τέρμα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά την λευκή ισοπαλία με την Ανόρθωση στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής η ΑΕΛ παρουσιάστηκε αναγεννημένη. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου μετρά 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Συγκεκριμένα κέρδισε την Νέα Σαλαμίνα εκτός με 1-3, τον Άρη εντός με 3-0 και την ΑΕΖ εκτός με 0-3.

Μάλιστα οι 3 νίκες συνοδεύτηκαν με πολύ καλές εμφανίσεις και με 9 τέρματα. Η ΑΕΛ είναι η ομάδα που φαινομενικά είχε πρόβλημα στην επιθετική της γραμμής καθώς δεν έβρισκε συχνά δίχτυα. Σε 22 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα μετρά 37 τέρματα. Η επίδοση αυτή είναι η 5η καλύτερη στο πρωτάθλημα (μαζί με την ομάδα του Εθνικού Άχνας). Έτσι το γεγονός πως στα 3 τελευταία παιχνίδια πέτυχε 9 τέρματα, στέλνει θετικά μηνύματα.

Παράλληλα η ΑΕΛ στους 3 αυτούς αγώνες δέχθηκε μόλις 1 τέρμα. Αυτό επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά πως η άμυνα είναι το δυνατό της σημείο. Μάλιστα η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου έχει δεχθεί μόλις 12 τέρματα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

Οι επιδόσεις της στην άμυνα μαζί με το ανέβασμα στην επίθεση, δείχνουν πως η ΑΕΛ είναι έτοιμη για όλα. Παράλληλα την τελευταία αγωνιστική και μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και  της ΑΕΚ, σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μόλις 3 βαθμούς πίσω από την κορυφή. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση