ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Χωρίς πίεση

Χωρίς πίεση πάει η ΑΕΛ αύριο στη Λευκωσία να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η ομάδα της Λεμεσού εκστρατεύει αύριο στη Λευκωσία και στοχεύει σε μια νίκη, η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας. Εάν έρθει και μια καλύτερη εμφάνιση με διάρκεια στην απόδοση θα είναι ότι καλύτερο για τους "γαλαζοκίτρινους".

Ο Πάμπος Χριστοδούλου στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη αύριο στο γήπεδο της Λευκωσίας για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, στην ΑΕΛ δεν αποπροσανατολίζονται από την ενδεχόμενη κόπωση που μπορεί να έχει ο αυριανός τους αντίπαλος από το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης. Στην ομάδα της Λεμεσού γνωρίζουν πως ο ΑΠΟΕΛ ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιου είδους παιχνίδια και ως εκ τούτου περιμένουν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αύριο στο ΓΣΠ.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον Κύπριο τεχνικό δεν υπάρχουν. Το πιθανότερο σενάριο είναι να πραγματοποιηθούν μια με δύο αλλαγές στα επιθετικά άκρα. Μπλάνκο και Γεωργιάδης διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, με τους Μέσκα και Ισμαήλ Σάσι να είναι υποψήφιοι για να καθίσουν στον πάγκο της ομάδας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση