ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Για την άμεση επαναφορά

Θέλει να επιστρέψει στις νίκες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πανέτοιμη για επιστροφή στις επιτυχίες είναι όλοι σήμερα στην ΑΕΛ κόντρα στον Ερμή.

Όλοι στην ομάδα της Λεμεσού ελπίζουν πως οι δύο ήττες και οι άσχημες εμφανίσεις στην Λευκωσία κόντρα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ ήταν μια κακή παρένθεση και τίποτα περισσότερο.

Η παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ομάδας Ανδρέα Σοφοκλέους στην προχθεσινή προπόνηση της ομάδας λειτούργησε ευεργετικά στην ομάδα και όλοι περιμένουν να φανούν τα αποτελέσματα και στο γήπεδο, από σήμερα κιόλας.

Ο πρόεδρος τόνισε στους ποδοσφαιριστές πως πιστεύει σ’ αυτούς και τους έδωσε το μήνυμα πως όλοι είναι δίπλα τους για την συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μάλιστα, τους υποσχέθηκε και μεγάλο πριμ για κάθε νίκη που θα πετυχαίνουν από δω και πέρα στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη της χρονιάς. Ο πρόεδρος είχε και συνομιλία με τον Πάμπο Χριστοδούλου, χωρίς να γίνει γνωστό όμως το περιεχόμενο της κουβέντας των δύο ανδρών.

Γενικότερα, παρατηρείται μια ανασύνταξη δυνάμεων στην ομάδα μαζί με την επιστροφή της αισιοδοξίας για επίτευξη των φετινών στόχων. Ο σημερινός αγώνας κόντρα στον Ερμή είναι πολύ κρίσιμος για την συνέχεια στο πρωτάθλημα για την λεμεσιανή ομάδα. Με ενδεχόμενη επιτυχία, η ΑΕΛ έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από την Ομόνοια στους 4 βαθμούς.

Είναι τώρα που καλείται η ομάδα να δείξει χαρακτήρα και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Για να γίνει αυτό εφικτό, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και προσήλωση από όλους στον αγωνιστικό στόχο της ομάδας. Ο Πάμπος Χριστοδούλου δήλωσε προχθές στην συνέντευξη τύπου πριν από κάθε παιχνίδι πως όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουν πιο σκληρά για να παρουσιάσουν μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα σήμερα στο Τσίρειο.

Εκτός πλάνων του Κύπριου τεχνικού θα είναι ο Αϊρόσα λόγω καρτών. Ο Ντόσα Τζούνιορ δεν προλαβαίνει πιθανότατα το αυριανό παιγνίδι λόγω τραυματισμού. Ρομό και Γεωργιάδης θα είναι διαθέσιμοι για τον αυριανό αγώνα.

Ο Κύπριος τεχνικός λογικά θα επαναφέρει τον Ρομό στο τέρμα, τους Χάρη Κυριάκου και Φορτούνα στα άκρα της άμυνας και τους Λαφράνς με Σοάρες στο κέντρο της άμυνας. Σαβανέ και Νικολάου δίδυμο στα χαφ, με τον Πίτι να επιστρέφει στην ενδεκάδα σε ρόλο επιτελικού. Μέσκα και Μπλάνκο στα επιθετικά άκρα, με τον Αρουαμπαρένα στην κορυφή της επίθεσης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X