ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:58
 

ΑΕΛ: Είναι μια μεγάλη εβδομάδα

Όσοι προσπαθούν για να βρεθεί μια λύση, συνεχίζουν τις επαφές

Το αγωνιστικό κομμάτι για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ ολοκληρώθηκε δυο αγωνιστικές πριν το τέλος, με το στόχο της Ευρώπης να αποδεικνύεται ανέφικτος.

Είναι το καμάρι και η περηφάνια του ΑΕΛίστα να λέει πως υποστηρίζει το «ενδοξότερο και πιο πετυχημένο αθλητικό σωματείο του νησιού», αλλά τα τελευταία χρόνια αυτό το ενδοξότερο βιώνει τον μαρασμό.

Η ομάδα υπήρξε ανταγωνιστική για όλη σχεδόν τη σεζόν αλλά στο πρώτο μισό υπήρχε μεσοεπιθετική αδυναμία, που βελτιώθηκε με τις μεταγραφές του Γενάρη αλλά όχι όσο έπρεπε για να κοντράρει στα ίσα ΑΕΚ και Ανόρθωση. Το ματς του «Α. Παπαδόπουλος» ήταν χαρακτηριστικό. Κράτησε καλά το μηδέν πίσω, αλλά εκείνη η μια στιγμή που θα έγραφε την ιστορία για την ΑΕΛ και θα την κρατούσε ζωντανή δεν ήρθε ποτέ. Πόσα και πόσα ματς την περίμενε ο ΑΕΛίστας αυτή τη στιγμή. Με Κέρκες βέβαια, του βγήκε σε δυο από τα εφτά η στιγμή αυτή. Κάτι είναι κι αυτό.

Όμως το μεγάλο ενδιαφέρον πλέον δεν είναι στο αγωνιστικό, αλλά στο τι θα γίνει στο διοικητικό κομμάτι. Προγραμματίστηκε συνάντηση ανάμεσα σε διάφορα άτομα που θέλουν να βρεθεί μια λύση για το σωματείο, την Τετάρτη(2/5), με τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ να έχει πάρει επί τούτου πρωτοβουλίες. Έχουμε ξαναγράψει για τις προσπάθειες των οργανωμένων προκειμένου να «τρέξουν» οι εξελίξεις αλλά είναι και άλλοι φίλοι, επιφανείς και μη, ΑΕΛίστες που αντιλήφθηκαν την κρισιμότητα της στιγμής και το παλεύουν.

Είμαστε ένα μήνα από τη γενική συνέλευση. Είναι το καμάρι και η περηφάνια του ΑΕΛίστα να λέει πως υποστηρίζει το «ενδοξότερο και πιο πετυχημένο αθλητικό σωματείο του νησιού», αλλά τα τελευταία χρόνια αυτό το ενδοξότερο βιώνει τον μαρασμό. Καιρός είναι να σηκώσει κεφάλι και αν δεν πάρουν πρωτοβουλίες οι ΑΕΛίστες, δε θα πάρει κανείς.

Εν αναμονή λοιπών των εξελίξεων στο σύλλογο της Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση