ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:24
 

ΑΕΛ: Γιατί θα θυμόμαστε τον Μέσκα

Οι απορίες για την αθλητική δικαιοσύνη και το ενδεχόμενο να φύγει

Newsroom 24sports

Μια μέρα που περιστρέφεται γύρω από το κεφάλαιο αθλητική δικαιοσύνη είναι η Πέμπτη(1/2) στην ΑΕΛ, ειδικά μετά την τιμωρία του Ντάνι Μπενίτεθ με δυο αγωνιστικές. Ποινή που ήρθε να προστεθεί σε αυτήν που επιβλήθηκε στον Κέβιν Λαφράνς και ξαφνικά ο Μπαλταζάρ χάνει στελέχη όχι στις προπονήσεις ή τους αγώνες, αλλά τις Τετάρτες τα βράδια.

Για να είμαστε δίκαιοι, από τη στιγμή που ο διαιτητής (Λαφράνς) και ο παρατηρητής (Μπενίτεθ) κατέγραψαν πράγματα οι ελπίδες να τη γλιτώσουν οι παίκτες ήταν απειροελάχιστες. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί η αθλητική δικαιοσύνη.

Ποινή που ήρθε να προστεθεί σε αυτήν που επιβλήθηκε στον Κέβιν Λαφράνς και ξαφνικά ο Μπαλταζάρ χάνει στελέχη όχι στις προπονήσεις ή τους αγώνες, αλλά τις Τετάρτες τα βράδια.

Αυτό για το οποίο απορούν, είναι στον τρόπο που γίνονται οι παραπομπές και το σκεπτικό με το οποίο συγκεκριμένα τεκμήρια λαμβάνονται υπόψη κάποιες φορές και κάποιες όχι. Να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: το benefit of a doubt το εφάρμοσε ο κ. Βρυωνίδης στην περίπτωση του Καταλά της ΑΕΚ αφού δεν ξεκαθάρισε στο βίντεο κατά πόσο έφτυσε. Πέρσι, στην περίπτωση του Μέσκα που φαινόταν το φτύσιμο αλλά δεν μπορούσες να πεις με σιγουριά αν έφτυσε με πρόθεση να βρει αντίπαλο ή απλά στο έδαφος, επέλεξε να παρακάμψει την αμφιβολία και να τιμωρήσει. Βέβαια εμείς αυτά απλώς τα καταγράφουμε και οι απορίες είναι μάλλον ρητορικές.

Όπως και να έχει, πιθανόν αυτή η ιστορία του Μέσκα να είναι αυτό για το οποίο θα τον θυμόμαστε πιο πολύ απ’ όλα αφού από εδώ και μπρος χρόνο ουσιαστικό δεν αναμένεται να παίρνει. Στην Πογκόν δεν «έκατσε» να πάει, αλλά όσο υπάρχει μεταγραφική περίοδος είναι ανοικτό το θέμα για να παραχωρηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Θέλει συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάριος Καρογιάν

«Ο Νόμος που διέπει το όλο θέμα είναι ξεκάθαρος ότι ένας κομματικός σχηματισμός πρέπει να έχει εκλέξει ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  13:08

Στην Τράπεζα Κύπρου για διακανονισμό καλούν τα μέλη τους οι Αξιόγραφοι

«Mάσιαλλα για διακανοσμό!!! Οι αξιόγραφοι της Λαϊκής Τράπεζας ερρίφθησαν στον κρεμμό ακόμη μια ...»
ΑΚΑ  |  10:15

Εμφύλιος στον ΠΙΣ λόγω ΓεΣΥ

«Ώσπου βρίσκεται στα ινία το ππαραδόπιστο Δ.Σ. του ΠΙΣ, ΓΕΣΥ δεν θα δούμε!»
knak  |  09:59

Τρέχουν να προλάβουν για το χαλλούμι

«Γιά πρώτη φορά όλοι αυτοί οι ανεπαρκέστατοι Μανδαρίνοι εργάζονται γία λίγες ώρες γιά να δικαιολογήσουν ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  09:34

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X