ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Με άμυνα από γρανίτη...

Στα πρώτα δέκα παιχνίδια της ΑΕΛ, η άμυνα της έχει ξεχωρίσει

Newsroom 24sports

Αισίως στη φετινή σεζόν έχουμε φθάσει στα μέσα του Νοέμβρη και η ΑΕΛ έχει δώσει δέκα συνολικά παιχνίδια. Δέκα παιχνίδια τα οποία έχουν αναδείξει την σκληρή δουλειά που κάνει ο Μπαλταζάρ με τους ποδοσφαιριστές, ενώ ταυτόχρονα έχουν βγάλει στην επιφάνεια κάποιες αδυναμίες της και φυσικά κάποια πέρα για πέρα θετικά στοιχεία.

Τις προηγούμενες μέρες γράψαμε αρκετά για την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, και για το γεγονός πως δεν υπάρχει το εύκολο τέρμα στην ΑΕΛ. Αυτό είναι το μελανό σημείο της ομάδας. Σήμερα όμως αξίζει να ρίξουμε και μια ματιά στις αμυντικές επιδώσεις της ΑΕΛ οι οποίες είναι κυριολεκτικά κάνουν τη διαφορά.

Τα τέσσερα τέρματα που δέχθηκε η ΑΕΛ σε δέκα παιχνίδια είναι η καλύτερη επίδοση στον μέχρι στιγμής μαραθώνιο του πρωταθλήματος

Σε δέκα παιχνίδια η φετινή ΑΕΛ έχει δεχθεί μόλις τέσσερα τέρματα. Μια τέτοια επίδοση δεν θα μπορούσε να μην ήταν και η καλύτερη στο μέχρι στιγμής μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Η αναλογία με την οποία οι «Λέοντες» δέχονται τέρματα είναι στο 0.4 ανά αγώνα από τη στιγμή που η δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος η Ανόρθωση δέχεται 0.55 τέρματα ανά αγώνα. Ταυτόχρονα ο Βοζίνια κράτησε το μηδέν παθητικό σε έξι συνολικά αγώνες, ενώ παράλληλα πρέπει να σημειωθεί πως οι αμυντικοί της ΑΕΛ βοηθούν και στο σκοράρισμα.

Όλα τα πιο πάνω βέβαια χάρη στην προπόνηση και τη σκληρή δουλειά των παικτών μαζί με τον προπονητή τους. Η φετινή ΑΕΛ ξεχωρίζει για την αμυντική της ικανότητα και μέχρι στιγμή είναι αυτή που την κρατά στα ψηλά. Βέβαια αν οι «Λέοντες» θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους η άμυνα από μόνη της ίσως δεν είναι αρκετή, όμως αυτό είναι κάτι που θα το δει η διοίκηση μαζί με τον Μπαλταζάρ τον Γενάρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το σοκ του Κακουργιοδικείου και οι χαμένοι νέοι ψηφοφόροι...

«Να μην διερωτάσαι φίλε μου. Όταν ο κ. Γενικός θέλει πετυχαίνει καταδίκες-Ίδε περίπτωση Ρίκκου»
Κώστας  |  09:52

#PoliticsBlog Το σοκ του Κακουργιοδικείου και οι χαμένοι νέοι ψηφοφόροι...

«Γιατί ο κ. Γενικός δεν επικεντρώθηκε σε πιο σημαντικά και εύκολο να αποδειχτούν θέματα, όπως μ’ αυτούς ...»
Διερωτώμενος  |  09:38

Σύσκεψη στο Τσίρειο: Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο

«Οπως και στο παρελθόν,τίποτε δεν θα γίνει γιατί απλούστατα δεν θέλουμε να γίνει. »
δημος  |  13:35

Σύσκεψη στο Τσίρειο: Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο

«Ο καλύτερος τρόπος να διώξουμε τους εγκληματίες από το υγιή φίλαθλο κόσμο είναι να εφαρμόσουμε τα τεχνικά ...»
serafim kykotis  |  13:35

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Οι παίκτες της ΑΕΛ πανηγυρίζουν

ΑΕΛ: Από εκεί που έμεινε

Ο στόχος των «Λεόντων» δεν είναι άλλος από τη νίκη, ώστε να συνεχίσει το σερί που ξεκίνησε πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος ...
Newsroom 24sports
 |  ΑΕΛ