ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:31
 

ΑΕΛ: Μπρούνο γίνεται κι αλλιώς

Στα τελευταία παιχνίδια άλλαξε λίγο και η ροή στο σκοράρισμα

Όταν έχουμε να κάνουμε με ζητήματα φιλοσοφίας ενός προπονητή, συζήτηση από τους…απ΄έξω ούτε μπορεί να γίνει ούτε και έχει νόημα. Όταν τον επιλέγεις, το κάνεις με γνώση του ποδοσφαίρου που πρεσβεύει και ξέρεις και τι να περιμένεις. Ομοίως και με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, είχαμε πάρει γεύση από πέρσι και με την ίδια συνταγή συνεχίζει.

Ειδικά στο Τσίρειο, χρειάζεται να προσφέρεις και στο κοινό κάτι να δει ως ψυχαγωγία. Οι τρεις τελευταίες εντός έδρας τριάρες βοηθούν σίγουρα.

Σφικτή άμυνα, προσοχή στον έλεγχο του ρυθμού και υπομονή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Κλασσική Πορτογαλική συνταγή που συναντάς σε πολλούς κορυφαίους τεχνικούς αυτής της σχολής. Όμως, εδώ και μερικούς αγώνες που προσφερόταν, είδαμε και μια ΑΕΛ που κάνει πολύ περισσότερα πράγματα στο γήπεδο.

Στα πρώτα εφτά παιχνίδια, είδαμε μια ΑΕΛ που σκόραρε το πολύ ένα γκολ στους αγώνες της και ούτε και ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Είναι γεγονός πως δεν πολύ άρεσε και στον κόσμο αυτό το θέαμα που παρουσίαζε η ομάδα του, αλλά εδώ και μερικούς αγώνες άλλαξαν τα δεδομένα.

Θα πει κανείς πως προσφέρονταν οι αντίπαλοι, όμως και αρκετοί από τους προηγούμενους θεωρητικά προσφέρονταν αλλά τα γκολ δεν έμπαιναν. Αυτό το σερί τεσσάρων νικών συνοδεύτηκε από τρεις τριάρες και τέσσερα συνολικά γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Μια χαρά απολογισμός που αποδεικνύει πως η ΑΕΛ μπορεί να παίξει και πιο επιθετικά και αυτό να φέρει και νίκες. Ειδικά στο Τσίρειο, χρειάζεται να προσφέρεις και στο κοινό κάτι να δει ως ψυχαγωγία. Οι τρεις τελευταίες εντός έδρας τριάρες βοηθούν σίγουρα.

Βέβαια, στο «Α. Παπαδόπουλος» είναι άλλα τα δεδομένα και κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζεται με βάση τον τρόπο που παίζει κι ο αντίπαλος. Το συμπέρασμά μας, είναι γενικό και έχει να κάνει με αγώνες σαν αυτούς τους τελευταίους που προηγήθηκαν.   

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχόλια αναγνωστών

Δήμος Κερύνειας: Δεν ξέρει ο Πρόεδρος τον πληθυσμό της πόλης

«Ο Δήμος Κερύνειας οφείλει να αντιδράσει πολύ πιο δυναμικά στα σκανδαλώδη που εκστομίζει ο Πρόεδρος της ...»
Θεοχάρης Θεοχ΄ρη  |  20:19

Καδής: Καθηλωμένος πολιτικά ο φάκελος χαλλουμιού

«Χωρίς καμμία αμφιβολία ένας από τους λιγότερο ικανούς Υπουργούς της ΚΔ διαχρονικά...Σε κανένα Υπουργείο ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  19:53

Συνάντηση Αβέρωφ-Ακιντζί στην κατεχόμενη Κερύνεια

«Ενώ προφανώς, η πρόσφατη συναντηση του Άντρου με τον Ακκιντζί δεν ήταν επικοινωνιακό κόλπο αλλά γεμάτη ...»
YiannakisKosti  |  17:47

Στο 2,75% το 15ετές ομόλογο της Κύπρου

«2,8% ;;; Έννεν λλίον καμπόσα;»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  15:04

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X