ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:38
 

ΑΕΛ: Μπρούνο γίνεται κι αλλιώς

Στα τελευταία παιχνίδια άλλαξε λίγο και η ροή στο σκοράρισμα

Όταν έχουμε να κάνουμε με ζητήματα φιλοσοφίας ενός προπονητή, συζήτηση από τους…απ΄έξω ούτε μπορεί να γίνει ούτε και έχει νόημα. Όταν τον επιλέγεις, το κάνεις με γνώση του ποδοσφαίρου που πρεσβεύει και ξέρεις και τι να περιμένεις. Ομοίως και με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, είχαμε πάρει γεύση από πέρσι και με την ίδια συνταγή συνεχίζει.

Ειδικά στο Τσίρειο, χρειάζεται να προσφέρεις και στο κοινό κάτι να δει ως ψυχαγωγία. Οι τρεις τελευταίες εντός έδρας τριάρες βοηθούν σίγουρα.

Σφικτή άμυνα, προσοχή στον έλεγχο του ρυθμού και υπομονή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Κλασσική Πορτογαλική συνταγή που συναντάς σε πολλούς κορυφαίους τεχνικούς αυτής της σχολής. Όμως, εδώ και μερικούς αγώνες που προσφερόταν, είδαμε και μια ΑΕΛ που κάνει πολύ περισσότερα πράγματα στο γήπεδο.

Στα πρώτα εφτά παιχνίδια, είδαμε μια ΑΕΛ που σκόραρε το πολύ ένα γκολ στους αγώνες της και ούτε και ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Είναι γεγονός πως δεν πολύ άρεσε και στον κόσμο αυτό το θέαμα που παρουσίαζε η ομάδα του, αλλά εδώ και μερικούς αγώνες άλλαξαν τα δεδομένα.

Θα πει κανείς πως προσφέρονταν οι αντίπαλοι, όμως και αρκετοί από τους προηγούμενους θεωρητικά προσφέρονταν αλλά τα γκολ δεν έμπαιναν. Αυτό το σερί τεσσάρων νικών συνοδεύτηκε από τρεις τριάρες και τέσσερα συνολικά γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Μια χαρά απολογισμός που αποδεικνύει πως η ΑΕΛ μπορεί να παίξει και πιο επιθετικά και αυτό να φέρει και νίκες. Ειδικά στο Τσίρειο, χρειάζεται να προσφέρεις και στο κοινό κάτι να δει ως ψυχαγωγία. Οι τρεις τελευταίες εντός έδρας τριάρες βοηθούν σίγουρα.

Βέβαια, στο «Α. Παπαδόπουλος» είναι άλλα τα δεδομένα και κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζεται με βάση τον τρόπο που παίζει κι ο αντίπαλος. Το συμπέρασμά μας, είναι γενικό και έχει να κάνει με αγώνες σαν αυτούς τους τελευταίους που προηγήθηκαν.   

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση