ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:39
 

ΑΕΛ: Ο Κέρκεζ και το στίγμα του

Στόχος του Ντούσαν Κέρκεζ είναι να περάσει το στίγμα του στην ομάδα

Newsroom 24sports

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε σε ένα σημείο πολύ σημαντικό για την ΑΕΛ. Η ομάδα χρειάζεται αυτές τις μέρες για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι πιο σημαντικοί όμως εξ’ αυτών είναι να καθαρίσει το μυαλό όλων (από τον Σοφοκλέους μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή), αλλά και να δουλέψουν οι ποδοσφαιριστές με τον Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο Κέρκεζ έχει δείξει εξαιρετικό έργο στις ακαδημίες της ΑΕΛ, όμως είναι τελείως διαφορετικό το να δουλεύεις με παιδιά απ’ το να δουλεύεις με την πρώτη ομάδα. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως ο Κέρκεζ ή ο κάθε Κέρκεζ δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Αντίθετα η επιλογή Κέρκεζ γράψαμε απ’ την πρώτη στιγμή πως ήταν η κατάλληλη για τα υπάρχον δεδομένα. Με την έλευση του άλλαξε την ψυχολογία των παικτών και έφερε ως ένα σημείο μια αγωνιστική ηρεμία (τουλάχιστον μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας και για μια περίπου εβδομάδα).

Το στοίχημα για τον Βόσνιο είναι να περάσει το στίγμα του και αυτό θα γίνει μόνο μέσα από σκληρή δουλειά.

Τώρα όμως ο Ντούσαν Κέρκεζ οφείλει να δουλέψει μαζί με τους ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένους τομείς. Με την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά και για ένα μεγάλο διάστημα η ΑΕΛ ήταν ομάδα που δύσκολα δεχόταν τέρμα, και αυτό ήταν και το μεγάλο της όπλο. Αυτό όμως είναι κάτι που με την πάροδο του χρόνου χάθηκε εντελώς και είναι λες και βλέπουμε μια τελείως διαφορετική ομάδα. Απ’ την άλλη ακόμη υπάρχουν θέματα στην επιθετική ανάπτυξη και είναι πολύ σημαντικό να δουλέψει και σε αυτά. Γενικότερα το στοίχημα για τον Βόσνιο είναι να περάσει το στίγμα του και αυτό θα γίνει μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και έμφαση ακόμη και στις λεπτομέρειες.

Εξάλλου ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει βάλει ως στόχο την αξιοπρεπείς παρουσία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν είναι εύκολο το έργο του και χρειάζεται σκληρή δουλειά, όμως ο Βόσνιος είναι δουλευταράς και δώσει τα πάντα για να πετύχει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Η απαγωγή, το επίπεδο του Άντρου και ο Χάρης

«Στην ιστοσελίδα του ΚΙΣΑ, οι οικονομικές καταστάσεις ειναι ελλιπείς. Δεν υπάρχουν σημειώσεις ούτε και ...»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  |  12:38

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Αγαπητέ φίλε Κυριάκο, Όντως στα πρώτα χρόνια της ΚΔ έγιναν αυτά που λες. Όμως για την περίπτωση Στεφανίδη ...»
CGA  |  10:14

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στη χρήση ή την κατάχρηση της ιστορίας όπως ...»
Κυριακός Ε. Γεωργίου  |  09:25

Καθηγητής Γυμνασίου θετικός στο νάρκοτεστ στη Λεμεσό

«αμάν κακό!!!! δηλαδή, κατά τον αρθρογράφο οι ολλανδοί, πορτογάλλοι, ισπανοί, βέλγοι, ελβετοί, ιταλοί, ...»
αγια ολαν  |  15:50

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση