ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:51
 

ΑΕΛ: Ο Κέρκεζ και το στίγμα του

Στόχος του Ντούσαν Κέρκεζ είναι να περάσει το στίγμα του στην ομάδα

Newsroom 24sports

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε σε ένα σημείο πολύ σημαντικό για την ΑΕΛ. Η ομάδα χρειάζεται αυτές τις μέρες για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι πιο σημαντικοί όμως εξ’ αυτών είναι να καθαρίσει το μυαλό όλων (από τον Σοφοκλέους μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή), αλλά και να δουλέψουν οι ποδοσφαιριστές με τον Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο Κέρκεζ έχει δείξει εξαιρετικό έργο στις ακαδημίες της ΑΕΛ, όμως είναι τελείως διαφορετικό το να δουλεύεις με παιδιά απ’ το να δουλεύεις με την πρώτη ομάδα. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως ο Κέρκεζ ή ο κάθε Κέρκεζ δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Αντίθετα η επιλογή Κέρκεζ γράψαμε απ’ την πρώτη στιγμή πως ήταν η κατάλληλη για τα υπάρχον δεδομένα. Με την έλευση του άλλαξε την ψυχολογία των παικτών και έφερε ως ένα σημείο μια αγωνιστική ηρεμία (τουλάχιστον μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας και για μια περίπου εβδομάδα).

Το στοίχημα για τον Βόσνιο είναι να περάσει το στίγμα του και αυτό θα γίνει μόνο μέσα από σκληρή δουλειά.

Τώρα όμως ο Ντούσαν Κέρκεζ οφείλει να δουλέψει μαζί με τους ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένους τομείς. Με την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά και για ένα μεγάλο διάστημα η ΑΕΛ ήταν ομάδα που δύσκολα δεχόταν τέρμα, και αυτό ήταν και το μεγάλο της όπλο. Αυτό όμως είναι κάτι που με την πάροδο του χρόνου χάθηκε εντελώς και είναι λες και βλέπουμε μια τελείως διαφορετική ομάδα. Απ’ την άλλη ακόμη υπάρχουν θέματα στην επιθετική ανάπτυξη και είναι πολύ σημαντικό να δουλέψει και σε αυτά. Γενικότερα το στοίχημα για τον Βόσνιο είναι να περάσει το στίγμα του και αυτό θα γίνει μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και έμφαση ακόμη και στις λεπτομέρειες.

Εξάλλου ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει βάλει ως στόχο την αξιοπρεπείς παρουσία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν είναι εύκολο το έργο του και χρειάζεται σκληρή δουλειά, όμως ο Βόσνιος είναι δουλευταράς και δώσει τα πάντα για να πετύχει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Κριτική Ακιντζί στους Ε/κ με αφορμή την επέτειο της 20ης Ιουλίου

«ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Τ.Δ. ΤΗΣ Β.ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΟΛΑΝΔΗΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ!!!!! ΚΑΛΑ ΑΚΚΙΝΤΖΙΗ ΜΟΥ Ο ...»
ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ  |  14:33

Βιβλίο για τις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό εκδίδει ο Κοτζιάς

«Όταν έπρεπε να διώχναν αυτόν τον `κύριο` δεν το έκαναν και τώρα γράφονται βιβλία για να αποδείξουν ότι ...»
knak  |  09:46

Κριτική Ακιντζί στους Ε/κ με αφορμή την επέτειο της 20ης Ιουλίου

«Τελικά είναι με αυτόν τον κύριο που το ΑΚΕΛ ξηλαριντζίζεται για να αρχίσουν οι συνομιλίες? »
knak  |  09:44

Αποκαθίσταται σταδιακά το πρόβλημα στον εναέριου χώρο του Βελγίου

«ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ? Ιωάννης Κόντος ομότιμος καθηγητής ΕΚΠΑ»
Ιωάννης Κόντος  |  19:49

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση