ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Σόφο, Πεχλιβάνης, προγραμματισμός

Οι εξελίξεις πλησιάζουν στην ΑΕΛ

Newsroom 24sports

Έχει χάσει και το νόημα πλέον να σας κουράζουμε με αναφορές στις όποιες συζητήσεις γίνονται για την επόμενη μέρα στο σωματείο της ΑΕΛ, αφού αποτελέσματα δεν προκύπτουν. Αναφερόμαστε σε κάτι χειροπιαστό που θα κατατεθεί επίσημα και θα έχει διάθεση να πάει μέχρι τέλους. Παρά τις ζυμώσεις, δεν προχωρά κάτι προς το παρόν.

Η 1η Ιουνίου παραμένει το κλειδί όλων των εξελίξεων για τα τμήματα του σωματείου άλλωστε.

Από πλευράς του, ο Ανδρέας Σοφοκλέους δεν ξεκαθάρισε το κομμάτι της εταιρείας οπότε ούτε εκεί υπάρχει εξέλιξη με τη διαφορά βέβαια πως οι μετοχές παραμένουν δικές του και το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να προγραμματίσει για τη νέα σεζόν.

Ανακοινώσεις δεν αναμένουμε να υπάρξουν πριν τη συνέλευση αλλά το τρέχουν το θέμα. Έκαναν πρόταση στον Μιτρέα, ανανέωσαν τον Σασί, ο Κέρκες θα συνεχίσει στην ομάδα με το τιμ του και συμφώνησαν και με τον Μάριο Πεχλιβάνη. Δε γίνεται να αφήσουν το πράγμα στη μοίρα του και δεν το κάνουν στην ΑΕΛ.

Υπάρχει πληροφορία για διάθεση να αυξηθεί στο μέτρο του δυνατού το μπάτζετ ώστε να έχει τη δυνατότητα να βρει ποιοτικότερες επιλογές η ομάδα και να παρουσιαστεί καλύτερη. Να τονίσουμε εδώ πως οι μεταγραφές του Γενάρη ήταν πιο «ακριβές» από εκείνες που γίνονται πριν με τη λογική να σπρώξουν την ομάδα προς την Ευρώπη.

Όλα αυτά βέβαια όταν πρώτα ξεκαθαρίσει το διοικητικό σκηνικό. Η 1η Ιουνίου παραμένει το κλειδί όλων των εξελίξεων για τα τμήματα του σωματείου άλλωστε.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ένα διαπραγματευτικό χαρτί

«Afto to "ksero polla" me iponooumena prepei na stamatisi epitelous!! Edo ke tora me tin kiria afti! ...»
Orgi laou  |  19:37

ΑΚΕΛ: Άστοχη η ενέργεια Ακιντζί να εγείρει θέμα UNFICYP

«Xαιρετισμούς στον μεγάλο στοχαστή Στέφανο Στεφάνου. Πήγαν χαμένα τα ωραία λόγια που μας έλεγε παλιά ...»
knak  |  18:11

Αρχιεπίσκοπος: Οι εκπαιδευτικοί να αφήσουν τους εγωισμούς

«Ο… ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Όντως αναγνωρίζω τη συμβολή του Αρχιεπισκόπου στον αγώνα για την απελευθέρωση ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, Β.Α., Μ.Α.  |  12:22

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση