ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:22
 

ΑΕΛ: Θα ήταν μια χαρά αν…

Το βασικό για την ΑΕΛ είναι να κερδίζει και αυτό το πέτυχε απέναντι στον Άρη. Το σκορ και η έκτασή του δεν είναι κάτι για το οποίο ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ενδιαφέρεται ιδιαίτερα, αρκεί βέβαια οι ποδοσφαιριστές του να μην αφήνουν το μυαλό τους να ξεφύγει από έναν αγώνα. Δεν υπάρχει τίποτα εύκολο για τη φετινή ΑΕΛ και ότι πετυχαίνει, το κάνει μόνο όταν είναι συγκεντρωμένη 100% σε κάθε αγώνα της.

Για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι το σύνηθες της φετινής ΑΕΛ να δίνει τέτοιους είδους δικαιώματα. Κάθε άλλο, αφού η συγκέντρωση και η μαχητικότητα είναι τα δυο βασικά της προνόμια.

Με τον Άρη, αυτό συνέβηκε για 35 λεπτά σε ικανοποιητικό βαθμό και είχε ως αποτέλεσμα να έρθει το γερό προβάδισμα. Ακολούθως και μέχρι το 60’ ο Άρης ανέβηκε να πιέσει, όμως την εικόνα του αγώνα από πλευράς ΑΕΛ την έλεγες και ελεγχόμενη. Εκεί που το πράγμα πήγε να ξεφύγει, ήταν στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα που φάνηκε μια χαλάρωση προφανώς γιατί ο Άρης δεν έδειχνε να έχει κουράγιο πια να το παλέψει.

Αρκεί όμως μια στιγμή στο ποδόσφαιρο να σου χαλάσει την εικόνα και έγινε από το γκολ του Ιονίτσα που μόλις είχε μπει. Πάνω στον ενθουσιασμό του Άρη λίγο έλειψε να γίνει μεγάλη ζημιά που θα πλήγωνε το γόητρο της ομάδας και θα την άφηνε και με δυο βαθμούς χαμένους. Είναι για αυτό που ο Μπαλταζάρ θέλησε να το σημειώσει και δημόσια στους παίκτες του, ενώ είναι δεδομένο πως θα τους τα πει και πιο αναλυτικά κατ’ ιδίαν.

Αν ο ίδιος θέλησε να κάνει διαχείριση του ρόστερ του στο φινάλε ενόψει ΑΠΟΕΛ, δε σημαίνει πως όποιος είναι εντός αγωνιστικού χώρου μπορεί να σκέφτεται ανάλογα. Κανένα ματς δεν τελειώνει πριν σφυρίξει ο διαιτητής και ειδικά σε στιγμές που δεν το πλήρωσες πρέπει να επισημαίνεις για να μην επαναληφθεί.

Για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι το σύνηθες της φετινής ΑΕΛ να δίνει τέτοιους είδους δικαιώματα. Κάθε άλλο, αφού η συγκέντρωση και η μαχητικότητα είναι τα δυο βασικά της προνόμια. Οπότε, καταγράφεται ως μια κακή παρένθεση αυτό το τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Κατά τα άλλα, ο Λεόνσο τελείωσε καλά δυο φάσεις και έφτασε τα τέσσερα γκολ. Με αυτά, έδωσε ένα βαθμό με τον Απόλλωνα και δυο νίκες με Εθνικό και Άρη. Καλή προσφορά σε μια ομάδα που δεν παράγει τόσες πολλές φάσεις στα φορ της, οπότε πρέπει να τελειώνουν καλά όποια ευκαιρία τους παρουσιάζεται. Ο Σίλβα αναδεικνύεται στον φετινό ηγέτη της μεσαίας γραμμής της ΑΕΛ και ένα από τα βαρόμετρα. Ήταν ανεβασμένος και ο Αλνταίρ στον αγώνα, ενώ στα αρνητικά παρατηρήθηκαν αμυντικές αστάθειες που στη φετινή ΑΕΛ εμφανίζονται σπάνια.

Ενόψει ΑΠΟΕΛ, πρέπει να εκλείψουν αν είναι να έρθει μια μεγάλη εντός έδρας νίκη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Σχόλια αναγνωστών

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Αγαπητέ φίλε, Η περίπτωση Στεφανίδη είναι μια τραγική περίπτωση και ακόμη πιο τραγική η προσπάθεια της ...»
Κυριακός Ε. Γεωργίου  |  13:08

#PoliticsBlog Η απαγωγή, το επίπεδο του Άντρου και ο Χάρης

«Στην ιστοσελίδα του ΚΙΣΑ, οι οικονομικές καταστάσεις ειναι ελλιπείς. Δεν υπάρχουν σημειώσεις ούτε και ...»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  |  12:38

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Αγαπητέ φίλε Κυριάκο, Όντως στα πρώτα χρόνια της ΚΔ έγιναν αυτά που λες. Όμως για την περίπτωση Στεφανίδη ...»
CGA  |  10:14

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στη χρήση ή την κατάχρηση της ιστορίας όπως ...»
Κυριακός Ε. Γεωργίου  |  09:25

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση