ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:36
 

ΑΕΛ: Θέτουν θέμα αντικειμενικότητας εισαγγελέα και δικαστή

«Δικάζουν με βάση το όνομα του κατηγορούμενου»

Η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι αυτό που ενδιαφέρει την ΑΕΛ και για αυτήν προχώρησαν στη σχετική μεταγραφική ενίσχυση, όμως παράλληλα έχουν αρχίσει να ασχολούνται και με άλλα θέματα που παίζουν το ρόλο τους.

Ένα από αυτά είναι ο ρόλος της αθλητικής δικαιοσύνης, κομμάτι που χωρίς υπερβολή επί Αντρέας Σοφοκλέους προκάλεσε επανάσταση κατά καιρούς όπως τη δημιουργία του εφετείου ή τα περσινά με Αρουαμπαρένα.

Αυτές τις μέρες περίμεναν υπομονετικά να δουν τις παραπομπές μετά και το ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ και με το που ενημερώθηκαν για αυτές των Μπενίτεθ και Αρουαμπαρένα ξέσπασαν.

Η ανάρτηση στο FB ήταν απλά μια πρώτη αντίδραση καθώς ακολούθησε επιστολή στην εκτελεστική της ΚΟΠ εναντίον των κ.κ. Στέλιου Νικολάου και Αριστοτέλη Βρυωνίδη.

Στην επιστολή αυτή γίνεται λόγος για έλλειψη αντικειμενικότητας από τους δυο άνδρες και πως δικάζουν ή παραπέμπουν με βάση το όνομα του κατηγορουμένου. Επίσης, αναφέρονται και σε «πολιτικούς εκβιασμούς οπαδών ομάδων» που επηρεάζει την κρίση τους. Αυτό το τελευταίο το βγάζεις και από την ανάρτηση που έκαναν, αφού το «στο δύσκολο μονοπάτι βαδίζουμε εντελώς μόνοι μας και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό», είναι μια άκρως ΑΕΛίστικη προσέγγιση των πραγμάτων πάνω σε αυτό το κομμάτι.   

Ένα μέρος της επιστολής αναφέρει:

«Η ΑΕΛ εγείρει θέμα αναφορικά με την αθλητική δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο και καθιστά σαφές ότι σχετικά με τον Πειθαρχικό Εισαγγελέα Στέλιο Νικολάου και τον Αθλητικό Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη ότι αμφιβάλει για την αντικειμενικότητα τους ώστε να εκτελούν τα καθήκοντα τους όπως πρέπει.

Με τις παραπομπές και τις αποφάσεις τους έχουν αποδείξει ότι τηρούν την τακτική του δύο μέτρα και δύο σταθμά σε ότι αφορά στην απόδοση ευθυνών και δικαιοσύνης ανάλογα με το όνομα του κατηγορούμενου, την ομάδα που αγωνίζεται και ανάλογα με τους πολιτικούς εκβιασμούς οπαδών ομάδων». 

Σχόλια αναγνωστών

ΟΥΝΦΙΚΥΠ: Σταθερή η κατάσταση στα Στροβίλια

«Aν η ΟΥΝΦΙΚΥΠ είχε κότσια, ας σταματούσε τους Τουρκαλλάες από το να κάνουν τέτοιες κινήσεις. »
knak  |  20:27

Στο 7,6% υποχώρησε η ανεργία το 4ο τρίμηνο του 2018

«Τέτοια νέα ενοχλούν το ΑΚΕΛ. Η επιθυμία του οποίου είναι η ανεργία να ήταν 30%. Μόνο τότε ικανοποιούνται ...»
ΑΚΑ  |  20:23

«Ωκεανίς» στην Ελλάδα: Φέρνει μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις

«Συνεχιζεται αυτη η ανοησια να δινονται ονοματα σε καθε συννεφο;»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  10:56

«Βαλκανική άνοιξη», διαδηλώσεις σε Σερβία, Αλβανία, Μαυροβούνιο

«Το νέο φρούτο εποχής να εφαρμοστεί και εδώ. Κάποιος να αυτοανακυρηχθεί πρόεδρος, βλέπε Βενεζουέλα, και ...»
CGA  |  13:57

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X