ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:30
 

ΑΕΛ: Θέτουν θέμα αντικειμενικότητας εισαγγελέα και δικαστή

«Δικάζουν με βάση το όνομα του κατηγορούμενου»

Η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι αυτό που ενδιαφέρει την ΑΕΛ και για αυτήν προχώρησαν στη σχετική μεταγραφική ενίσχυση, όμως παράλληλα έχουν αρχίσει να ασχολούνται και με άλλα θέματα που παίζουν το ρόλο τους.

Ένα από αυτά είναι ο ρόλος της αθλητικής δικαιοσύνης, κομμάτι που χωρίς υπερβολή επί Αντρέας Σοφοκλέους προκάλεσε επανάσταση κατά καιρούς όπως τη δημιουργία του εφετείου ή τα περσινά με Αρουαμπαρένα.

Αυτές τις μέρες περίμεναν υπομονετικά να δουν τις παραπομπές μετά και το ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ και με το που ενημερώθηκαν για αυτές των Μπενίτεθ και Αρουαμπαρένα ξέσπασαν.

Η ανάρτηση στο FB ήταν απλά μια πρώτη αντίδραση καθώς ακολούθησε επιστολή στην εκτελεστική της ΚΟΠ εναντίον των κ.κ. Στέλιου Νικολάου και Αριστοτέλη Βρυωνίδη.

Στην επιστολή αυτή γίνεται λόγος για έλλειψη αντικειμενικότητας από τους δυο άνδρες και πως δικάζουν ή παραπέμπουν με βάση το όνομα του κατηγορουμένου. Επίσης, αναφέρονται και σε «πολιτικούς εκβιασμούς οπαδών ομάδων» που επηρεάζει την κρίση τους. Αυτό το τελευταίο το βγάζεις και από την ανάρτηση που έκαναν, αφού το «στο δύσκολο μονοπάτι βαδίζουμε εντελώς μόνοι μας και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό», είναι μια άκρως ΑΕΛίστικη προσέγγιση των πραγμάτων πάνω σε αυτό το κομμάτι.   

Ένα μέρος της επιστολής αναφέρει:

«Η ΑΕΛ εγείρει θέμα αναφορικά με την αθλητική δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο και καθιστά σαφές ότι σχετικά με τον Πειθαρχικό Εισαγγελέα Στέλιο Νικολάου και τον Αθλητικό Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη ότι αμφιβάλει για την αντικειμενικότητα τους ώστε να εκτελούν τα καθήκοντα τους όπως πρέπει.

Με τις παραπομπές και τις αποφάσεις τους έχουν αποδείξει ότι τηρούν την τακτική του δύο μέτρα και δύο σταθμά σε ότι αφορά στην απόδοση ευθυνών και δικαιοσύνης ανάλογα με το όνομα του κατηγορούμενου, την ομάδα που αγωνίζεται και ανάλογα με τους πολιτικούς εκβιασμούς οπαδών ομάδων». 

Διαβάζονται σήμερα

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση