ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:48
 

ΑΕΛ: Το ανέβασμα των νέων και τα τρίποντα της διαφοράς

Η αλήθεια είναι πως σιγά σιγά οι νέοι παίρνουν μπρος και αυτό σίγουρα είναι θετικό

Newsroom 24sports

Είναι γεγονός πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΛ μέχρι στιγμής είναι πως δεν πήρε τις βοήθειες που θα ήθελαν όλοι από τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Μπαλταζάρ θέλησε να τους δώσει χρόνο και γενικότερα να έχουν ομαλή ένταξη στην ομάδα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κάποια μουρμούρα.

Όμως η αλήθεια είναι πως σιγά σιγά οι νέοι παίρνουν μπρος, και αυτό σίγουρα είναι προς όφελος της ΑΕΛ. Στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας ο Σίλβα ήταν αυτός που έκανε το κλέψιμο και μάλιστα έδωσε την ασίστ στον Λεόνσο, ο οποίος είχε κάνει ωραία κίνηση στον κενό χώρο. Και κάπως έτσι ήρθε η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Δεν λέμε πως τώρα η ΑΕΛ έγινε υπερομάδα, ούτε πως οι νέοι κάνουν μόνιμα τη διαφορά. Η ουσία όμως είναι πως σιγά σιγά όλοι οι ποδοσφαιριστές παίρνουν το χρόνο που χρειάζονται και δείχνουν κάποια πράγματα στο γήπεδο. Ειδικά στην περίπτωση Λεόνσο τα δυο τέρματα ήρθαν σε πολύ καλές στιγμές και έφεραν βαθμούς. Δυο τέρματα τέσσερις βαθμοί και μάλιστα απέναντι σε ομάδες που αναμένεται πως πολλοί από τους ανταγωνιστές της ΑΕΛ θα αφήσουν βαθμούς. Είναι κάποια τρίποντα όπως αυτό κόντρα στον Εθνικό που κάνουν τη διαφορά. Μικρές ομάδες που θα κόψουν βαθμούς από πολλούς και ειδικά στην έδρα τους.

Δουλειά χρειάζεται και είναι δεδομένο, όμως η ΑΕΛ είναι στο σωστό δρόμο

Η φετινή λοιπόν ΑΕΛ είναι μια ομάδα που θα παλέψει για Ευρώπη αλλά και για να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα. Και μέχρι στιγμής δείχνει πως μπορεί να πετύχει τους στόχους της. Σίγουρα υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη και είμαστε μόλις στην αρχή, όμως αυτό που πρέπει να αναγνωρίσουμε στον Μπαλταζάρ και την ομάδα του είναι πως δουλεύουν για να βελτιωθούν. Και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Δουλειά χρειάζεται και είναι δεδομένο, όμως η ΑΕΛ είναι στο σωστό δρόμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση