ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:08
 

Σοφοκλέους: «Να επαναφέρουμε τις αρχές του ΑΕΛισμού»

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ για την χθεσινή συνάντηση που έγινε για το σωματείο

Newsroom 24sports

Με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αντρέας Σοφοκλέους τοποθετείται για την χθεσινή συνάντηση, τονίζοντας ότι εκ πρώτης θεωρεί ότι βγήκε ωραίο αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να γίνουν πολλά βήματα ακόμα μέχρι τον τελικό προορισμό.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου:

Φίλοι ΑΕΛίστες,

Κατ’ αρχήν χαιρετίζω την προσπάθεια που έγινε χθες από φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών θέλησαν να ξεκινήσουμε μια νέα πορεία συσπείρωσης όλων των ΑΕΛιστών γύρω από το Ιστορικό Σωματείο μας.

Ήταν λοιπόν μια καλή ευκαιρία ανταλλαγής ιδεών αναφορικά με το τι μέλι γενέσθαι η οποία νιώθω ότι εκ πρώτης είχε ένα ωραίο αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη βήματα μέχρι να φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό.

Είναι θετικό που διέκρινα αληθινή διάθεση ανάμεσα στους φίλους που παρευρέθηκαν στην αίθουσα “Saint George” αλλά επιβάλλεται αυτή η διάθεση να μετατραπεί σε αποτέλεσμα και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί απ’ όλους μας μεγάλη προσπάθεια και πάνω απ’ όλα να αφήσουμε πίσω τα οποιαδήποτε προβλήματα είχε ο καθένας μας στο μυαλό και να στρέψουμε το βλέμμα αποκλειστικά μπροστά.

Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού είναι το μεγαλύτερο αθλητικό Σωματείο στην Κύπρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται την ηθική και οικονομική συνεισφορά όλων των ΑΕΛιστών.

Θα πρέπει φίλοι ΑΕΛίστες να επαναφέρουμε τον ΑΕΛισμό στο αρχικό του σημείο, τότε δηλαδή που είχαμε στο μυαλό μας την προστασία του Σωματείου μας και την ανιδιοτελή αγάπη μας προς αυτό, χωρίς να εξαρτόμαστε από τις οποιεσδήποτε κατά καιρούς επιτυχίες ή και τίτλους. Εάν καταφέρουμε να επαναφέρουμε τις αρχές του ΑΕΛισμού σε αυτά τα επίπεδα τότε να είστε βέβαιοι ότι η ΑΕΛ θα είναι πολύ πιο δυνατή με αποτέλεσμα να έχουμε ακόμα πιο κοντά μας τους τίτλους και τις επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα.

Καλώ όλους τους ΑΕΛίστες να προστατέψουν την ομάδα και το Σωματείο μας ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες στιγμές στις οποίες θα κληθούμε να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον και να χαράξουμε πορεία. Μην επιτρέψετε σε κανένα να διασαλεύσει την ενότητα μας και να είστε βέβαιοι ότι εάν είμαστε ενωμένοι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Ανδρέας Σοφοκλέους
Πρόεδρος ΑΕΛ

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Εκείνος ο υπουργός έκανε και άλλουσ φόνους. Π.χ. στον συναγωνιστή του Στεφανίδη, κλπ. Γι` αυτόν να ...»
CGA  |  08:29

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«Το άρθρο συνεχίζει: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αιτήματα της έρευνας είναι η εντύπωση που υπάρχει ότι ...»
Yiannos  |  10:42

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ Stockwatch: Διολίσθηση στους 5 από τους 6 δείκτες διακυβέρνησης για το 2017, δείχνουν ...»
Yiannos  |  10:38

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Kάποτε κάποιος υπουργός εφεύρε τη μέθοδο εξάληψης των προαγωγών (πατρώνων) και για μια 20ετία εξηλήφτηκαν! ...»
knak  |  10:11

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση