ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:15
 

Χριστοδούλου: «Πρέπει να σταματήσει ο εμφύλιος για το καλο της ΑΕΛ»

Νέος Πρόεδρος του Σωματείου της ΑΕΛ ο Κώστας Χριστοδούλου

Newsroom 24sports

Ολοκληρώθηκε η Γενική Εκλογική Καταστατική Συνέλευση συνέλευση της ΑΕΛ στην αίθουσα "Saint George Hall" που άρχισε στις 17:00 με την ιστοσελίδα μας 24sports.com.cy, να σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν και όλες τις εξελίξεις. Νέος Πρόεδρος του Σωματείου της ομάδας της Λεμεσού, ο Κώστας Χριστοδούλου.

Το νέο Δ.Σ του Σωματείου της ΑΕΛ:

Εκλέχθηκε ο μοναδικός συνδυασμός που κατήλθε, αυτός του Κώστα Χριστοδούλου, ο οποίος αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντα του.

Κώστας Χριστοδούλου, Αντώνης Τομάζος, Παύλος Βουρνάρης, Κώστας Κωνσταντίνου, Χριστόδουλος Ιωάννου, Πέτρος Κλεάνθους, Τώνια Α. Γρηγορίου, Γιώργος Σαββίδης, Ιωάννου Νίκος, Ανδρέας Χριστοφόρου, Δημήτρης Καλλής, Σκαρπάρης Ανδρέας.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης:

Το καταληκτικό σχόλιο του Νέου Προέδρου, Κώστα Χριστοδούλου, τονίζει καταληκτικά: "Πρέπει να σταματήσει ο εμφύλιος για το καλό της ΑΕΛ".

Τον λόγο πήρε ξανά ο Αντρέας Σοφοκλέους: "Έχουμε χαρτί στα χέρια μας για την γη που θα χριστεί το γήπεδο και έχουμε δικαιώματα. Τα τρία σωματεία διαπραγματευόμαστε για να καταφέρουμε να πιάσουμε την διαχείριση του γηπέδου".

Ο υποψηφίος για την Προεδρία Κώστας Χριστοδούλου είπε: "Έχουμε χρέος στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας να παραδώσουμε μια ΑΕΛ δυνατή. Οι στόχοι και το πλάνο του νέου ΔΣ της ΑΕΛ θα ανακοινωθούν μετά την πρώτη συνεδρία μάλλον την Τρίτη. Έχουν γίνει εργασίες για το γήπεδο που κανένας δεν γνωρίζει. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες και την συνεργασία με τον πρώην Πρόεδρο, Αντρέα Σοφοκλέους".

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Ιωάννου (από τα πιο παλιά μέλη της ΑΕΛ) σημείωσε: "Όπως είπε ο Πρόεδρος πρέπει να αφήσουμε τα πάντα, τα λάθη, και να προχωρήσουμε μπροστά. Όσοι είμαστε κοντά και βάλουμε το χέρι μας στην τσέπη τότε θα προχωρήσουμε. Έγινα μέλος στα 18. Ήμουν ο άνθρωπος που δούλευα για την ΑΕΛ. Ήμουν πρωτεργάτης. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα ήταν ο Πρόεδρος, με ενδιέφερε η ΑΕΛ".

Ο Νεοκλής Συλικιώτης ανέβηκε στο βήμα και ανέφερε ότι: "Φτάσαμε και σε χειρότερες εποχές. Χαίρομαι που υπάρχουν νέα παιδιά. Αυτός ο νέος συνδυασμός θα είναι κοντά σε όλα τα τμήματα της ΑΕΛ. Εκείνο που χρειάζεται από όλους μας είναι να σταθούμε δίπλα στην ΑΕΛ. Να ανέβει ξανά η ιδέα της ΑΕΛ στον κόσμο και η ομάδα να είναι πρωταγωνίστρια".

Ο Αντρέας Σοφοκλέους τόνισε ότι: "Εδώ και τέσσερα χρόνια που η ομάδα βρίσκεται σ΄αυτή την κατάσταση, προσπαθώ να έρθουν άτομα κοντά άτομα να βοηθήσουν. Θέλουμε διαρκείας, να νιώσουν οι παίκτες της ψυχή του ΑΕΛίστα. Το φάντασμα του 2014 μας κρατά και μας παίρνει. Το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να πάει μπροστά".

Στην αρχική ομιλία του ο Αντρέας Σοφοκλέους αναφέρθηκε στα τμήματα υποδομής της ομάδας, ενώ όπως τόνισε, τα άτομα που θα αναλάβουν θα πρέπει να καταφέρουν να βοηθήσουν τις ακαδημίες να σταθεροποιηθούν. Υπενθυμίζουμε φέτος η ΑΕΛ κατέκτησε τα Προαιρετικά Πρωταθλήματα Παίδων Κ17 και Κ19.

17:50: Στην αίθουσα βρίσκονται και γνωστοί επώνυμοι ΑΕΛίστες: Γιάννος Λαμάρης, Μάικλ Λοιζίδης, Δημήτρης Δημητρίου, Νεοκλής Συλικιώτης, Μιχάλης Χαραλάμπους, Άγγελος Μενελάου, Ξάνθος Πισιαράς Ανδρέας Σταύρου (φούτσαλ).

17:25: Οι δημοσιογράφοι αποχωρούν από την αίθουσα για να ξεκινήσει η Συνέλευση.

17:18: Ο Ανδρέας Σοφοκλέους κατέφτασε στο χώρο και σε πηγαδάκι μιλά με αρκετά άτομα.

17:05: Για την ώρα στον χώρο έχουν μαζευτεί ήδη γύρω στα 60-70 άτομα μέλη του Σωματείου και αναμένεται ο αριθμός να διπλασιαστεί σε λίγη ώρα με την έναρξη της Συνέλευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Αρέστη για ΣΚΤ: «Εννεν δικά μας τα λεφτά αν τα ξοδέψουμε εν πειράζει»

«53 στελέχη της Συνεργατικής είχαν εταιρικές κάρτες! Απίστευτο! Κακοδιαχείριση σε βαθμό κακουργήματος. ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  11:10

Μεγάλο «stop» σε ρωσικές εταιρείες και τραπεζικούς λογαριασμούς

«Συμφωνώ με τον CGA. Χρωστάμε πολλά στους Ρώσους. Στο κάτω-κάτω μην ξεχνάμε πόσο μας στήριξαν και έστειλαν ...»
Ανώνυμος  |  11:02

Μεγάλο «stop» σε ρωσικές εταιρείες και τραπεζικούς λογαριασμούς

«Τις απώλειες εσόδων θα τις αναπληρώσουν τα ναυτάκια του Έκτου Στόλου! (Εδώ γελάμε). Αρκετά μας άντεξαν ...»
CGA  |  08:25

Αναστασιάδης: Δεν είναι με το να δίνεις μόνο που θα εξευρεθεί λύση (βίντεο)

«…ούτε με τις περαπεδκιώτικες πονηράδες!!!»
Ai Em  |  09:37

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση