ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άψογη η διοργάνωση

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά Hellenic Bank Masters Tennis Academy U16

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, αποσπώντας σωρεία εγκωμιαστικών σχολίων, λίγο μετά το μεσημέρι του Σαββάτου (23/4) το Hellenic Bank Masters Tennis Academy U16, με τη διεξαγωγή των τελικών στο μονό τόσο στα αγόρια, όσο και στα κορίτσια.

Το πρώτο κύπελλο κατέληξε στον Ρώσο Αλεξάντρ Πίντα μετά από έναν αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον και σασπένς, ενώ στον δεύτερο η συμπατριώτισσα μας, Ελένη Λουκά, κυριάρχισε ολοκληρωτικά. Ο Πίντα κέρδισε με 2-1 σετ (6-3, 4-6, 6-4) τον Σέργιο Κύζα, ενώ η Λουκά επικράτησε με 2-0 σετ και χωρίς, μάλιστα, να χάσει ούτε ένα γκέιμ επί της Λευκορωσίδας Ξένια Γιερς.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Φίλιος Χριστοδούλου, έκανε τις απονομές που ακολούθησαν μετά το τέλος των δύο τελικών και έδωσε τα εύσημα στους διοργανωτές, τονίζοντας ότι παρά το γεγονός ότι όταν διοργανώνεται ένα τουρνουά για πρώτη φορά υπάρχουν κάποια μικρολάθη, στο συγκεκριμένο όλα εξελίχθηκαν άψογα.

Ο Γιάννος Χατζηγεωργίου, διευθυντής του τουρνουά και γνικός υπεέυθυνος της Masters Tennis Academy  δήλωσε στην ιστοσελίδα μας απόλυτα ευχαριστημένος από τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης:

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι αφού οι συμμετοχές έφτασαν τις 100 από 17 διαφορετικές χώρες. Θα θέλαμε να ξανακάνουμε αυτό το τουρνουά, αλλά αυτό είναι θέμα της Ομοσπονδίας. Τα σχόλια για την όλη οργάνωση του τουρνουά ήταν πολύ κολακευτικά, ειδικά από τους ξένους. Μας χαροποίησαν οι επιτυχίες των Κυπρίων αθλητών και απόδειξη τούτου η συμμετοχή Κυπρίων σε όλους τους τελικούς. Ήταν το πρώτο διεθνές τουρνουά που διοργάνωσε η Ακαδημία και όσοι συμμετείχαν πήραν βαθμούς στην ευρωπαϊκή κατάταξη».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση