ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ελπίδες για μετάλλιο

Ιστορική μέρα η χθεσινή για τον Κυπριακό στίβο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ιστορική μέρα η χθεσινή για τον Κυπριακό στίβο αφού μετά τις προκρίσεις των 3 αλτών μας στον τελικό στο άλμα εις ύψος και την κατάρριψη του Παγκυπρίου Ρεκόρ από την ομάδα της σκυταλοδρομίας των γυναικών στα 4x100μ. είχαμε άλλη μια σπουδαία διάκριση αφού, ο αθλητής του ΓΣΟ Mίλαν Τραΐκοβιτς κατέκτησε την πέμπτη θέση στα 110μ. με εμπόδια.

Η χθεσινή πρόκριση των αθλητών μας στο άλμα εις ύψος, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου στο Άμστερνταμ, αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Κυπριακό αθλητισμό αφού μια μικρή χώρα όπως η Κύπρος κατάφερε να εξασφαλίσει 3 συμμετοχές αθλητών της (Κυριάκος Ιωάννου, Βασίλης Κωνσταντίνου, Δημήτρης Χονδροκούκης) στον τελικό του αγωνίσματος. Ο τελικός θα διεξαχθεί σήμερα (10/7-18:00).

Συγκεκριμένα οι τρείς αθλητές μας αγωνίστηκαν στους ημιτελικούς του Σαββάτου σε δύο διαφορετικά γκρουπ. Στο πρώτο γκρουπ αγωνίστηκαν οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Δημήτρης Χονδροκούκης υπερπηδώντας μάλιστα τα 2.25 που ήταν και το όριο για τον τελικό από την πρώτη τους μόλις προσπάθεια.

Στο άλλο γκρουπ ο πρωταθλητής μας Κυριάκος Ιωάννου ξεκίνησε τις προσπάθειες του από τα 2.19 περνώντας τα μάλιστα από την πρώτη όπως και τα 2.23. Παρόλα αυτά είχε 2 αποτυχημένες προσπάθειες προτού υπερβεί  και αυτός το όριο των 2.25.

Έτσι οι αθλητές μας ρίχνονται σε λίγες ώρες στην μάχη με τις προσδοκίες για την κατάκτηση ενός μεταλλίου να είναι πλέον μεγάλες.

Δείτε στο βίντεο τις χθεσινές προσπάθειες των αθλητών μας που τους εξασφάλισαν την πρόκριση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση

X