ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πούτσε: «Ευρώπη και μάχη για τίτλο»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πολλά και ενδιαφέροντα είχαν να πουν οι Χρίστος Πουλλαλιδης, Αλμπέρτο Μπενίτο και Αντόνιο Πούτσε στην παρουσίαση που έγινε από πλευράς Ανόρθωσης για τους νέους τεχνικό διευθυντή και προπονητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν όπως μεταδόθηκαν ζωντανά από το www.24sports.com.cy

11:28 Τελείωσε η συνέντευξη τύπου.

11:28 "Αν κάποιος είναι καλός, θα πάρει την ευκαιρία του", είπε για τους νέους.

11:27 Δεν είναι και πολύ οπαδός του Τίκι Τάκα πάντως. "Δε θέλω πάσες χωρίς σκοπό. Θέλω πάσες για να μπορώ να επιτεθώ", είπε ο Πουχιέ.

11:26 Για τις μεταγραφές: "Θα δίνω τις εισηγήσεις μου αλλά η τελικές αποφάσεις είναι στον τεχνικό διευθυντή".

11:24 "Θα παλέψουμε πρόσωπο με πρόσωπο με όλες τις ομάδες. Είναι ποδόσφαιρο κανείς δε ξέρει τι θα γίνει. Η ιστορία και ο κόσμος είναι πρωταθλητές. Ο σύλλογος δεν είναι σε καλή στιγμή, αλλά θα προσπαθήσουμε για τον τίτλο, για την Ευρώπη". Η απάντηση που έδωσε για το κεφάλαιο διεκδίκησης του τίτλου.

11:22 Ο Πουχιέ δείχνει ανοιχτός στα συστήματα όπως δηλώνει. Ανάλογα με τους παίκτες που θα έχει, προσαρμόζει τα πλάνα του.

11:19 "Πρέπει να έχουμε και Κύπριους παίκτες που ξέρουν την ομάδα".

11:15 Ο Μπενίτο δε θέλει να μιλήσει για παίκτες και αποφεύγει τις σχετικές ερωτήσεις. Θα φέρει όμως παίκτες από την Ισπανία αλλά κοιτάζει και την Κυπριακή αγορά.

11:06 "Δεν ήρθα στην Ανόρθωση για να γίνω βουλευτή ή να κάνω πολιτική καριέρα. Ήρθα για να προσφέρω".

11:03 "Με λυπεί αφάνταστα" η απάντηση που έδωσε για το γεγονός πως η Ανόρθωση δεν πέτυχε το στόχο τους.

10:58 Επιμένει πως θα αποχωρήσει από τα διοικητικά. "Βλέπουμε τι γίνεται και ζυγίζουμε τα δεδομένα. Η Ανόρθωση είναι 60χιλ. κόσμος και περιμένουμε τον έναν να σώσει την Ανόρθωση".

10:54 Ο Πουλλαίδης απαντά σε ερωτήσεις και παραδέχθηκε πως το μπάτζετ να είναι μειωμένο.

10:48 Σειρά του Πουχιέ: "Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Οι φίλαθλοι είναι παθιασμένοι για ποδόσφαιρο και έτσι είμαι κι εγώ. Σκέφτομαι 24 ώρες το ποδόσφαιρο και ίσως είναι άσχημο για την οικογένειά μου", είπε.

10:47 "Θέλουμε παίκτες αφοσιωμένους στην ομάδα. Είμαστε οκτώ χρόνια χωρίς τίτλο. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε με τις καλύτερες ομάδες σε κάθε σεζόν και να πάρουμε τίτλους".

10:46 "Θέλουμε περήφανο τον κόσμο και ένα νέο πνεύμα. Δεν είμαστε εδώ για διακοπές αλλά για να δουλέψουμε".

10:45 Μιλά ο Μπενίτο: "Είναι μια πρόκληση για μένα μετά από τόσα χρόνια στην Ισπανία. Προσπαθώ να μάθω για την ομάδα και την ιστορία της".

10:44 Όπως λέει, Μπενίτο και Πούτσε ήταν συμπαίκτες κάποτε σε Βαλένθια και Τολέδο. Τον προφέρει Πουχιέ ο πρόεδρος πάντως.

10:43 Ο Χρίστος Πουλλαιδης κάνει μια αναφορά στα βιογραφικά των δυο ανδρών.

10:41 Ξεκινά η παρουσίαση

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση