ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Ο κόσμος θα είναι εκεί

Η Ανόρθωση πέρασε από χίλια μύρια κύματα τα τελευταία χρόνια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Παρά την απογοήτευση από την ξηρασία τίτλων, παρά την μουρμούρα για την προβληματική υλοποίηση του φετινού προγραμματισμού, οι εξαγγελίες φέρνουν τον κόσμο της Ανόρθωσης να δίνει βροντερό παρών το Σάββατο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η πρεμιέρα κάθε χρονιάς είναι ευκαιρία για μια νέα αρχή και στην περίπτωση των «κυανόλευκων» της Αμμοχώστου, το γύρισμα της σελίδας είναι συχνό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια. Παρόλ' αυτά οι χθεσινές εξαγγελίες των φίλων της ομάδας, αλλά και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, υποδεικνύει ότι υπάρχει ενθουσιασμός για το νέο ξεκίνημα άσχετα να δεν γίνεται με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Ο Αντόνιο Πούτσε και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται με το «καλημέρα» στο νέο μαραθώνιο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου και να τους κρατήσουν κοντά στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι η Ανόρθωση πέρασε από χίλια μύρια κύματα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο σε κάθε νέο ξεκίνημα οι φίλοι της ομάδας ήταν εκεί. Άλλωστε έχουν ήδη σπεύσει να αγοράσουν τρεις και πλέον χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας, αριθμός τον οποίον ομάδα που αγωνίστηκε ακόμα και στην Ευρώπη, δεν έχει πλησιάσει.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση