ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Σιβού όπως Ράγιο

Ο Νιγηριανός αποτελεί μια από τις ποιοτικότερες μονάδες στο ρόστερ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Παραμονές του σημαντικού αγώνα με τον Άρη, ο Ρόνι Λέβι είχε πονοκέφαλο με όνομα και επίθετικο και πιο συγκεκριμένα για το γεγονός ότι ο Ρούμπεν Ράγιο δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής στο ρόστερ και ταυτόχρονα ο πιο φορμαρισμένος τη δεδομένη στιγμή, δεν ήταν σε κατάσταση που να μπορέσει να ενισχύσει από την αρχή της προσπάθειας της Ανόρθωσης και έτσι ο Ισραηλινός τεχνικός τον άφησε στον πάγκο.

Αν και η διάταξη στον αγωνιστικό χώρο έδινε στον Οικονομίδη περισσότερη ελευθερία για κίνηση πίσω από την επιθετική τριάδα, η διαφορά ήρθε δια ποδός Σιβού. Στη φάση του 40ου λεπτού, ο Νιγηριανός μέσος έστειλε μακρινή μπαλιά ακριβείας στον κενό χώρο προς τον Γκονσάλβες, ο οποίος στην εξέλιξη της φάσης κέρδισε το πέναλτι. Ήταν μια εξαιρετική μεταβίβαση από τον Σιβού προς τον μετέπειτα σκόρερ, η οποία έδωσε το δικαίωμα στον Αφρικανό φορ να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του.

Παρόλο που το όνομά του δεν αναφέρεται συχνά στη λίστα των διακριθέντων, ο Σιβού εξελίσσεται σε ένα πολύτιμο εργαλείο για τον Ρόνι Λέβι, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Με ακατάπαυστο τρέξιμο και δυνατότητα να μεταφέρει τη μπάλα γρήγορα και με ακρίβεια στο αντίπαλο μισό, ο διεθνής Νιγηριανός αποτελεί μια από τις ποιοτικότερες περιπτώσεις του κυανόλευκου ρόστερ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση