ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Η ανάμνηση που κρατά

Το 2016 ανήκει πλέον στο παρελθόν και για τους φίλους της Ανόρθωσης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το 2016 ανήκει πλέον στο παρελθόν και για τους φίλους της Ανόρθωσης, ευχή είναι να μείνουν στο παρελθόν και οι προβληματικές εμφανίσεις κατά τη διάρκειά του. Οι δέκα μόλις νίκες σε αγώνες πρωταθλήματος τους τελευταίους δώδεκα μήνες, σαφώς και δεν είναι στατιστικό αντάξιο του μεγέθους του σωματείου, αλλά και μιας ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Παρόλ' αυτά ο πρώτος μήνα του 2016 είχε χαρίσει στους φίλους της «Μεγάλης Κυρίας» έναν σπουδαίο αγώνα, ο οποίος θα μνημονεύεται για χρόνια. Ήταν στις 23 Ιανουαρίου όταν η Ανόρθωση υποδέχθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον Απόλλωνα, από τον οποίον βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο 59o λεπτό και ενώ δέκα λεπτά νωρίτερα, είχε απολβηθεί ο Γκάμπριελ.

Με αντεπίθεση διαρκείας με απαρχή το 67ο λεπτό και το γκολ του Χόλγκερσον, οι κυανόλευκοι πίεσαν με παίκτη λιγότερο και έφτασαν στην ισοφάριση με σουτ του Λαϊφη στο 74ο λεπτό. Σε χρόνους καθυστερήσεων ο Εντλοβού κέρδισε πέναλτι το οποίο ο Πελέ το μετουσίωσε σε γκολ, διαμορφώνοντας το 3-2 και την επική ανατροπή του σκορ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση