ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση – ΑΣΙΛ 2-0: Πήρε προβάδισμα η «Κυρία»

Τα γκολ για την ομάδα της Αμμοχώστου πέτυχαν οι Καλό και Ίσμα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Από το ξεκίνημα η Ανόρθωση ανέλαβε το ρόλο της στο παιχνίδι που ήταν της πρωταγωνίστριας, όμως ο ΑΣΙΛ με μια νεανική σύνθεση είχε υπέρ του μεγάλο μέρος των εντυπώσεων.

Δέχθηκε κάποιες καλές φάσεις, πιο σημαντική αυτή στο 9’ με το δοκάρι του Καμπρέρα, όμως πάλεψε στο γήπεδο και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με την εστία του απαραβίαστη. Η Ανόρθωση είχε αργή και προβλέψιμη ανάπτυξη, κάτι που δεν της επέτρεπε να βγάλει φάσεις. Πέραν του δοκαριού, σημαντική στιγμή και η προσπάθεια του Γκονζάλβες στο 12’ που απέκρουσε ο Ζαχαρουδιού.

Στην επανάληψη ο Λέβι έριξε στον αγώνα τον Νικολάου και η Ανόρθωση με την μετατόπιση του Γκάμπριελ πιο μπροστά μπόρεσε να βρει κάποιες φάσεις και τελικά να προηγηθεί με ένα πέναλτι που κέρδισε ο Καλό και εκτέλεσε ο Γκονζάλβες στο 60’. Το άγχος έφυγε και οι ευκαιρίες πύκνωσαν, με τον Καλό να πετυχαίνει τελικά και γκολ με πλασέ στο 78’ που έδωσε γερό προβάδισμα στην Ανόρθωση.

Ανόρθωση (Λέβι): Παπαδόπουλος, Γκάμπριελ, Σάντος, Καλντερόν, Αγκιλάρ, Οικονομίδης, Βίκτορ, Καρλίτος, Κυριάκου, Ίσμα, Καμπρέρα.

ΑΣΙΛ (Μιχαήλοβιτς): Ζαχαρουδιού, Τότσεφ, Θεοδώρου, Γεωργίου, Παύλου, Μπολμποσιάν, Πιτταράς, Κούρτης, Μάρκου, Τοφιάς, Πολυκάρπου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση