ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Η μεγάλη αλήθεια

Αυτός ήταν ο τελευταίος πετυχημένος πρόεδρος του σωματείου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στο άκουσμα της αύξησης των πιθανότητων επιστροφής του Ανδρέα Παντελή στα διοικητικά δρώμενα της Ανόρθωσης, δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της Ανόρθωσης που... πανηγύρισαν. Άλλωστε αυτός ήταν ο τελευταίος πετυχημένος πρόεδρος του σωματείου και υπό τις οδηγίες αυτού η Ανόρθωση έγινε η πρώτη Κυπριακή ομάδα που έκανε την Ευρωπαϊκή υπέρβαση. Ήταν τότε που όλα έδειχναν να πηγαίνουν ρολόι στη «Μεγάλη Κυρία» σε αντίθεση με τώρα που ψάχνεις κανείς να βρει τι πάει σωστά.

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν διάφορα δεδομένα με πρώτο το γεγονός ότι τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από συμφωνία για... διαπραγμάτευση. Ήδη από ψες ορίστηκε τετραμελής επιτροπή η οποία θα συζητήσει με τον Ανδρέα Παντελή το όραμα και τους όρους ενδεχόμενης συνεργασίας και τα δεδομένα αυτά θα μεταφερθούν την Τρίτη στα μέλη του σωματείου.

Εάν και εφόσον ο Ανδρέας Παντελή αναλάβει καθήκοντα πρόεδρου της εταιρίας, αυτό που ο κόσμος της Ανόρθωσης δεν πρέπει να πάρει δεδομένο είναι την επιτυχία του, διότι πολύ απλά τα δεδομένα της πρώτης του θητείας στα διοικητικά ήταν διαφορετικά. Το να υπάρξει εφησυχασμός ότι ένας άνθρωπος που κάποτε πέτυχε, είναι εγγυημένο ότι θα ξαναπετύχει δεν θα φέρει νέο άνεμο στη «Μεγάλη Κυρία». Το διοικητικό εξακολουθεί να παραμένει μεγαλύτερο πρόβλημα από το αγωνιστικό για την Ανόρθωση και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και κυρίως ομδικότητα ώστε η ομάδα σταδιακά να πατήσει ξανά σε γερές βάσεις.

Δεν είναι κρυφό ότι τα τελευταία χρόνια αυτό που ζημιώνει περισσότερο την ομάδα της Αμμοχώστου είναι η... αντιπολίτευση, κάτι που ο Ανδρέας Παντελή βίωσε και κατά την πρώτη του θητεία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X