ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Του ταίριαξε ο ρόλος

Το ρόστερ της Ανόρθωσης δεινοπαθεί

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όταν ο Ρόνι Λέβι ξεκινούσε στο χθεσινό ντέρμπι τον Γκάμπριελ ως δεξί ακραίο επιθετικό, έπιασε αρκετούς φίλους της Ανόρθωσης εξ απροόπτου. Ο Ισραηλινός τεχνικός είχε δοκιμάσει τον Βραζιλιάνο σε αυτόν τον ρόλο και στο δεύτερο ημίχρονο του μεσοβδόμαδου αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια και χθες ανανέωσε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Ο Γκάμπριελ ακόμα και από θέση ακραίου αμυντικού, έδειξε συχνά-πυκνά τα επιθετικά του χαρίσματα και απέναντι σε έναν από τους καλύτερους, αν όχι τον καλύτερο μπακ του πρωταθλήματος, τα πήγε πολύ καλά. Τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις έστειλε... αδιάβαστο τον Φορτούνα, ενώ ήταν ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες μπαλιές στα αντίπαλα τετράγωνα, αν και αυτές παρέμειναν αναξιοποίητες. Την ίδια ώρα ο Λέβι προτίμησε να χρίσει έναν ακραίο αμυντικό ως ακραίο επιθετικό, αρνούμενος να δώσει φανέλα βασικού στον Αντριάν Κολούνγκα που θεωρητικά είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει βασική ενδεκάδα.

Όλα τα πιο πάνω καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι τόσο ποιοτικά, όσο και αριθμητικά το ρόστερ της Ανόρθωσης δεινοπαθεί και αυτό είναι κάτι που εκφράζει ο προπονητής ξανά και ξανά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση