ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Παίρνει τα ηνία ο Παντελή

Νέα σελίδα στα διοικητικά της Ανόρθωσης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η νέα σελίδα στα διοικητικά της Ανόρθωσης είναι πλέον γεγονός, με τον Ανδρέα Παντελή να παίρνει την έγκριση από τη Γενική Συνέλευση, να ηγηθεί της εταιρείας.

Στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης είπε τα ακόλουθα:

«Τιμή και ευχής έργον να μπορεί κάποιος να προσφέρει στην Ανόρθωση. Σίγουρα κάποιοι συζητούν για πλάνο και αυτό είναι δύσκολο να εφαρμοστεί αν δεν γίνει δουλειά. Είχαμε συναντήσεις το περασμένο τριήμερο με το σωματείο και το συμπέρασμα είναι ότι πρώτα πρέπει να ορθοποδήσει και να ανακάμψει η ομάδα.

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει στο πλάνο. Πρέπει να υπάρξει ενότητα διότι εδώ και οκτώ χρόνια έχουμε… σκυλοφαγωθεί δεν ξέρουμε τι και ποιοι είμαστε. Όταν γίνουμε ομάδα και στο γήπεδο και στη γενική συνέλευση, εκεί θα πετύχουμε. Τα λόγια, εγώ δεν τα ξέρω.

Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν διαφορές και η ομάδα μας θα πάει ψηλά. Δουλειά για ανάκαμψη της ομάδας, να μπούμε σε ένα σωστό αγωνιστικό ρυθμό, να έρθουν όλοι κοντά και μακριά από τις αντιπαραθέσεις που ζημίωσαν την ομάδα. Αυτή η ομάδα είναι προορισμένη για τα μεγάλα».

Η Ανόρθωση εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση της ΓΣ του Συλλόγου: «Ολοκληρώθηκε πριν από μερικά λεπτά η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, στην οποία εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης όπως την Παρασκευή στη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας ψηφίσει την υποψηφιότητα του κ. Αντρέα Παντελή».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση