ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Ο Μίτροβιτς είναι εδώ

Ανακοινώθηκε η απόκρηση του 30χρονου παίκτη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

O Νίκολα Μίτροβιτς είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, ενώ έκανε και δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Σέρβο μέσο Νίκολα Μίτροβιτς.

Πρόκειται για 30χρονο (2 Ιανουαρίου 1987) ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Νάπρεντακ Κρούσεβατς ενώ αγωνίστηκε και για μια διετία στην Παρτιζάν Βελιγραδίου. Ξενιτεύτηκε για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα με προορισμό την Ουγγαρία και συγκεκριμένα την Ουίπεστ «μετακομίζοντας» στην συνέχεια στην Βίντεοτον.

Το 2013 πήρε μεταγραφή στην Μακάμπι Τελ Αβίβ με την οποία πανηγύρισε μάλιστα και δύο πρωταθλήματα. Τελευταία του ομάδα ήταν η Μπνέι Γεχούντα, επίσης ομάδα του Ισραήλ.

Μετά την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, ο Νίκολα Μίτροβιτς πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις:

Για το πως πήρε την απόφαση να συνεχίσει στην Ανόρθωση:

«Γνωρίζω πολύ καλά πως η Ανόρθωση είναι μια ιστορική ομάδα και μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε ο σύλλογος να μπει στη σωστή πορεία και εκεί που αξίζει πραγματικά να βρίσκεται».

Ένα μήνυμα που θα ήθελε να στείλει προς τον κόσμο:

«Γνωρίζω πως έχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα και τους υπόσχομαι πως θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους και να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X