ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση - Αναγέννηση 3-0: Τώρα ελπίζει

Τρεις διαφορετικοί σκόρερ για την ομάδα της Αμμοχώστου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ακόμα πιο γερά στην κούρσα για την εξάδα η Ανόρθωση, που επικράτησε καθαρά με 3-0 της Αναγέννησης και προσωρινά βρίσκεται στην έκτη θέση. Ντεμπούτο για τους τρεις νέους (Άλβες, Ολιβέιρα, Γιαννούλης) με το Βραζιλιάνο να σκοράρει το δεύτερο γκολ. Ο Γκάμπριελ έβαλε το πρώτο και ο Ράγιος το τρίτο.

Επιθετικά μπήκε στο παιχνίδι η Ανόρθωση και ξεκίνησε από νωρίς να απειλεί την εστία του Μάστρου κυρίως με τον Ράγιος. Ο Κύπριος κήπερ έκανε δυο αποκρούσεις σε προσπάθειες του Ράγιος αλλά στο 18’ δεν είχε απάντηση όταν ο Ισπανός έκανε τη σέντρα και ο Γκάμπριελ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Πλέον η Ανόρθωση είχε το ζητούμενο, αλλά η Αναγέννηση δεν μπόρεσε να απειλήσει σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους και μοιραία δεν είχε τύχη για να ισοφαρίσει. Η «Μεγάλη Κυρία» από την άλλη έριξε κάπως ρυθμούς αλλά είχε άλλες δυο καλές στιγμές και πάλι με τον Ράγιος για ένα ακόμα γκολ.

Το στενό σκορ έδινε ελπίδες στην Αναγέννηση και ο Λέβι προσπάθησε να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική με την είσοδο του Ολιβέιρα. Μέτρησε μια μεγάλη φάση στο 50’ με τον Άλβες να πλασάρει και τον Αναστασίου να σώζει στη γραμμή, όμως γενικά δεν απειλούσε όσο θα ήθελε ο προπονητής της.  Έτσι, έριξε στο παιχνίδι και τον Καμπρέρα και δικαιώθηκε στο 75’ για αυτό αφού ο Ισπανός σέρβιρε το δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης στον Άλβες που σκόραρε στο ντεμπούτο του. Όλα πια είχαν τελειώσει και ο Ράγιος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με ένα πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ στο 87’ για το τελικό 3-0.

Ανόρθωση(Λέβι): Κόπριβετς, Σάντος, Γκάμπριελ, Ερέρο, Σιβού, Βίκτορ, Μίτροβιτς, Οικονομίδης(46’ Ολιβέιρα), Ράγιος, Καλό(64’ Καμπρέρα), Άλβες(81’ Γιαννούλης)

Αναγέννηση (Ζουβάνη): Μάστρου, Ιωάννου(77’ Κολάνης), Ευθυμίου(65’ Ράτκοβιτς), Γιαννακού, Αναστασίου, Βλασόπουλος, Ντιαλό, Σωτηρίου, Θεράποντος, Χριστοδούλου Γ. (85’ Χριστοδούλου Λ.), Ρίβας

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση