ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Τρίποντο και θέση οδηγού

Με νίκη θα ανέβει στην 6η θέση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Θετικά κρίνονται τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής για την Ανόρθωση μιας και ο Ερμής έχασε, ο Εθνικός πήρε ένα μόλις βαθμό ενώ μόνο η Νέα Σαλαμίνα πρόσθεσε τρίποντο στον απολογισμό της. Η «Μεγάλη Κυρία» ταξιδεύει στο Μακάρειο για να πετύχει με ένα σμπάρο δύο τριγώνια, ανακτώντας την έκτη θέση και αυξάνοντας τη διαφορά από τους διώκτες τους στους δύο βαθμούς.

Μπορεί η προσπάθεια παρουσίας στο πρώτο γκρουπ της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος να μην... τιμά τους κυανόλευκους, ωστόσο αυτός είναι ο άμεσος στόχος για τον Ρόνι Λέβι και τους ποδοσφαιριστές του.

Με τη συμμετοχή του Αντριάν Κολούνγκα να κρίνεται ως οριακή, ο Ισραηλινός τεχνικός αμφιταλαντεύται για μια θέση στην ενδεκάδα. Ανάλογα με την επιθετικότητα που θέλει να προσδώσει στο αρχικό, καλείται να επιλέξει μεταξύ Οικονομίδη και Ολιβέιρα με τις ανάλογες εσωτερικές αλλαγές.

Ο Κόπριβετς θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια με τους Σάντος-Γκάμπριελ να πλαισιώνουν τους Ερέρο-Σιβού. Στη μεσαία γραμμή σίγουρος θεωρείται ο Βίκτορ, ενώ στη γραμμή κρούσης το παρόν τους θα δώσουν οι Άλβες και Καλό. Σίγουρη θέση έχει και ο αναγεννημένος Ράγιο ο οποίος αναμένει να δει αν ο προπονητής τον επιλέξει στον άξονα ή στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση