ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Είπε «ναι» στα δώρα

Έχει την μπάλα στα πόδια της για να παραμείνει στην εξάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Από τη στιγμή που η Ανόρθωση γνώριζε εκ των προτέρων για τις απώλειες του Ερμή και του Εθνικού Άχνας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκυρίακου, είχε μπροστά της μια σηματνική ευκαιρία ώστε να κάνει άλμα εξάδας. Παίζοντας ορθολογικό ποδόσφαιρο και κυκλοφορώντας τη μπάλα με υπομονή, η «Μεγάλη Κυρία» πήρε το τρίποντο στο «Μακάρειο» και πλέον έχει τη μπάλα στα πόδια της ως προς την διατήρησή της στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν αναμφίβολα ο Φελίπε Ολιβέιρα ο οποίος και σκόραρε και δημιούργησε, ενώ αρκετά καλή απόδοση είχε ο Μίτροβιτς στη μεσαία γραμμή. Ο Ρόνι Λέβι δεν διαφοροποίησε τα πλάνα του σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα απέναντι στη Αναγέννηση, επαναλαμβάνοντας και την αλλαγή της ανάπαυλας με τον Οικονομίδη να μένει στα αποδυτήρια και τον μετέπειτα πρωταγωνιστή της αναμέτρησης να μπαίνει στον αγώνα.

Ο Ισραηλινός τεχνικός θα έχει να λέει για τις δύο εκ των τριών του αλλαγών οι οποίες ουσιαστικά καθόρισαν τον νικητή, μιας και στη λίστα των σκόρερ γράφτηκε σε χρόνους καθυστερήσεων και ο Αϊράμ Καμπρέρα που είχε αντικαταστήσει τον Άλβες.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση