ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Σκέψεις για αντι Σιβού

Οι αμφιβολίες για τον Νιγηριανό αναγκάζουν τον Λέβι να σκέφτεται κι άλλες επιλογές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ανόρθωση απόκτησε το βράδυ της Δευτέρας το πάνω χέρι ως προς τη μάχη της εξάδας, ωστόσο αυτό είχε το δικό του τίμημα. Ο Αμπντουλάχι Σιβού αντίκρισε την τέταρτη φετινή κίτρινη κάρτα και έτσι δε θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες της «Μεγάλης Κυρίας» στον επερχόμενο αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Απέναντι σε μια από τις ομάδες που... ορέγονται την είσοδο στο πρώτο γκρουπ, η «Μεγάλη Κυρία» καλείται να δείξει την ανωτερότητά της και ουσιαστικά με νίκη να θέσει τον αντίπαλό της νοκ άουτ από την προσπάθεια αυτή.

Ο Νιγηριανός διεθνής που εξελίχθηκε σε πολύτιμο εργαλείο και αναντικατάσταση μονάδα για τον Ρόνι Λέβι, δε θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Ερέρο, εκεί όπου επιστρατεύτηκε μετά τον τραυματισμό του Αγκιλάρ.

Ο τελευταίος ίσως και να προλάβει τον Κυριάκατικο αγώνα ωστόσο ο προπονητής των «κυανολεύκων» ενδεχομένως να προτιμήσει πιο έτοιμη επιλογή. Ουσιαστικά ο Λέβι αμφιταλαντεύται μεταξύ Βίκτορ και Καλδερόν, ωστόσο φαβορί θα πρέπει να θεωρείται ο Ισπανός.

Πέραν του ότι ο Βραζιλιάνος έχει καπαρωμένη θέση στην ενδεκάδα στη μεσαία γραμμή, ο Λέβι δε θα θελήσει να χαλάσει τη χημεία σε δεύτερη γραμμή, επομένως όλα δείχνουν ότι ο Καλδερόν θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση