ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Πλην δώδεκα!

Πλέον οι «κυανόλευκοι» δεν κοιτάνε τους διώκτες τους, αλλά την πέμπτη Ομόνοια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Βάση της ψεσινής της εμφάνισης, η Ανόρθωση πιστοποίησε ότι δεν μπορεί να τοποθετηθεί κάπου αλλού πέραν του πρώτου γκρουπ της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Η ανατροπή εις βάρος του μαχητικού Εθνικού Άχνας ο οποίος έβαλε δύσκολα σε ομάδες της πρώτης πεντάδας, μαρτυρά ότι η «Μεγάλη Κυρία» έχει στο ρεπερτόριό της και τα αγωνιστικά, αλλά και τα ψυχικά αποθέματα ώστε να πετύχει τους εναπομείναντες στόχους στη χρονιά.

Πλέον οι «κυανόλευκοι» δεν κοιτάνε τους διώκτες τους, αλλά τον τρόπο που θα ροκανίσουν τη διαφορά από την πέμπτη Ομόνοια, με την απόσταση να μειώνεται στους δώδεκα βαθμούς.

Φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στην επικράτηση είχαν οι νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές με τον Μίτροβιτς να μοιράζει μια ασσίστ, τον Ολιβέιρα να τον μιμείται και τον Άλβες να κλέβει την παράσταση. Το χατ-τρικ του Βραζιλιάνου επιθετικού ήταν η σφραγίδα της αγωνιστικής του αναγέννησης και βεβαίως όταν ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι στα πάνω του, έχει αποδείξει πλιστάκις ότι είναι από τα καλύτερα κανόνια του πρωταθλήματος.

Η αντίθεση συναισθημάτων που έφερε η μετάβαση από το 0-1 σε 1-1 και το 1-2 σε 4-2, προστίθεται στα υπέρ στο ψυχολογικό κομμάτι, εν όψει και της επίσκεψης την Τετάρτη στην «ΑΕΚ Αρένα».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση