ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Πάει για άλλα…

Ο Ρόνι Λέβι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα της Τετάρτης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην Ανόρθωση ξεχνούν για την ώρα το κύπελλο και επικεντρώνονται στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Καρμιώτισσα την Κυριακή που έρχεται.

Η ευφορία για την εκτός έδρας νίκη στον πρώτο προημιτελικό αγώνα του κυπέλλου είναι έκδηλη στην ομάδα της Αμμοχώστου. Όλοι περίμεναν καιρό την αντίδραση της ομάδας και τις νίκες στα μεγάλα παιχνίδια. Η επιτυχία στην «Αρένα» ήρθε στο κατάλληλο χρονικό σημείο για την Ανόρθωση για να κτίσει πάνω της για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται.

Το κύπελλο, όμως, μπορεί να περιμένει, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό. Το επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην Καρμιώτισσα εκτός έδρας θεωρείται ως πολύ σημαντικό. Με πιθανή νίκη, η Ανόρθωση «κλειδώνει» και μαθηματικά την πρώτη εξάδα, κάτι που είναι και ο αντικειμενικός της στόχος στο πρωτάθλημα.

Ο Ρόνι Λέβι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα της Τετάρτης και ζητά την ίδια συγκέντρωση και σοβαρότητα και στον αγώνα της Κυριακής, για να έρθει η πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Η αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι ορατή διά γυμνού οφθαλμού και όλοι θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον Ισραηλινό τεχνικό αποτελεί η τιμωρία με κίτρινες κάρτες του Ζοάο Βίκτορ. Οι Καρλίτος και Σιβού, οι οποίοι δέχθηκαν κάποια κτυπήματα στον αγώνα της Τετάρτης, δεν αντιμετωπίζουν κάτι σοβαρό και θα είναι έτοιμοι από αγωνιστικής πλευράς. Ο Ισραηλινός τεχνικός ίσως ξεκουράσει και κάποιους ποδοσφαιριστές μετά την υπερπροσπάθεια του κυπέλλου. Υπάρχουν και οι αγωνιστικές επιλογές, εάν θελήσει να το κάνει αυτό ο Λέβι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση