ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Παρών και ο Γιαννούλης

Ο Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός έστειλε θετικά μηνύματα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Για την προσφορά των νεοφερμένων ποδοσφαιριστών της Ανόρθωση έχουν γραφτεί πολλά μιας και η τριάδα των Μίτροβιτς, Άλβες και Ολιβέιρα όχι απλώς ενσωματώθηκε άμεσα στα θέλω του προπονητή, αλλά είχε άμεση συμμετοχή σε γκολ και τελικές πάσες. Στην εξίσωση μπήκε το βράδυ της Κυριακής και το τελευταίο κομμάτι του παζλ και πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός που αγωνίζεται στην Ανόρθωση με εξάμηνο δανεισμό από τον ΠΑΟΚ, ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής χωρίς χειροπιαστή συνεισφορά από αυτούς που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο, ωστόσο το μικρό δείγμα γραφής απέναντι στην Καρμιώτισσα, έστειλε θετικά μηνύματα.

Ο Γιαννούλης αντικατέστηκε στο 85ο λεπτό τον Σάντος ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε παραχωρήσει πέναλτι στον αντίπαλο, δεχόμενος μάλιστα και την κίτρινη κάρτα. Ο Ελλαδίτης μέσα σε ελάχιστα λεπτά κέρδισε μια κίτρινη κάρτα από αντίπαλο όταν ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, ενώ σε χρόνους καθυστερήσεων έκανε την ενέργεια από αριστερά που έδωσε το έτοιμο γκολ στον Ολιβέιρα για να κάνει το 1-4.

Η διάθεση που έδειξε ο υποσχόμενος νεαρός σε συνδυασμό με τις αυξομείωσεις στην απόδοση του Σάντος, ενδέχεται να του δώσουν σύντομα την ευχέρεια να μπει ακόμα και στην εντεκάδα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση