ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Λογική αλλά όχι ματ

Η αντίδραση αμέσως μετά την αποβολή του Σεμέδο προϊδέασε για διαφορετική εικόνα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το γεγονός ότι η Ανόρθωση δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή, είναι το κύριο θέμα συζήτησης μετά το χθεσινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, μιας και η «Μεγάλη Κυρία» είχε όλα τα εχέγγυα για άλλη μια σπουδαία νίκη. Η αντίδραση αμέσως μετά την αποβολή του Σεμέδο στο 16ο λεπτό προϊδέασε για διαφορετική εικόνα μιας και στο δεκάλεπτο που ακολούθησε, οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή της μπάλας και απείλησαν ουσιαστικά με προσπάθειες που κατέληξαν ακόμα και στο δοκάρι.

Η επιλογή του Ρόνι Λέβι να αγωνιστεί με δύο κεντρικούς επιθετικούς από το 40ο λεπτό και έπειτα, αντικαθιστώντας τον Καλό με τον Καμπρέρα, μπορεί να φάνταζε λογική ωστόσο δεν προσέφερε κάτι θετικό. Μάλιστα η μετατόπιση του Ράγιο στο άκρο, ανάγκασε τον άξονα να υστερήσει σε δημιουργικότητα, με τις καλύτερες προϋποθέσεις να έρχονται από της προωθήσεις του Σάντος από αριστερά.

Ακόμα και το φρεσκάρισμα της εντεκάδας με τον Κολούνγκα αντί του Ολιβέιρα δεν ήταν ευεργετικό, μιας και ο Ισπανός έδειξε επηρεασμένος από την αποχή λόγω τραυματισμού, μη μπορώντας να κάνει τη διαφορά με τελική πάσα ή σουτ. Σε τελική ανάλυση δεν μπορεί να χρεωθεί στον Ρόνι Λέβι σφάλμα στην... αντίδρασή του, με τον πρπονητή της Ανόρθωσης να επιλέγει συνειδητά να πάει σε αλλαγή σχηματισμού, πριν ακόμα τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.

Το γέμισμα του αντίπαλου... κουτιού με περισσότερα κορμιά ήταν εν τέλει μια ορθολογική επιλογή, δεν ήταν όμως, βάση του αποτελέσματος, η ενδεδειγμένη για το συγκεκριμένο αγώνα. Ήδη αυτός έχει μπει στο χρονοντούλαπο με την Ανόρθωση να έχει μπροστά της τη μεγαλύτερη πρόκριση της χρονιάς, μέχρι την επόμενη, με την επισφράγιση του εισιτηρίου για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X