ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Ο έξτρα αντίπαλος

Ο Ρόνι Λέβι επέλεξε για τους δικούς του λόγους να μην προβεί σε ροτέισον

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η επιλογή του Ρόνι Λέβι να παρατάξει απέναντι στον Απόλλωνα ότι καλύτερο έχει στη διάθεσή του από πλευράς υλικού, μπορεί να αποτελέσει έναν επιπλέον αντίπαλο στον καθοριστικό αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ. Ως άρχοντας των αποδυτηρίων, ο Ισραηλινός τεχνικός επέλεξε για τους δικούς του λόγους να μην προβεί σε ροτέισον σε έναν αγώνα που το κίνητρο δεν ήταν και το μεγαλύτερο δυνατόν, ενισχύοντας ωστόσο την αξιοπιστία της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα είναι γεγονός ότι το αήττητο σερί της Ανόρθωσης έχει κτισεί με συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών, με τον Λέβι να αναγκάζεται αργά ή γρήγορα να επιστρατεύσει κι άλλες μονάδες. Ακόμα και η τριάδα των νεοφερμένων Άλβες, Μίτροβιτς και Ολιβέιρα, έχει τραβήξει αρκετό κουπί από τον Ιανουάριο και έπειτα, με το φρεσκάρισμα της ομάδας να θεωρείται απαραίτητο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το σενάριο που θέλει τους ίδιους έντεκα ποδοσφαιριστές να παίρνουν φανέλα βασικού και απέναντι στην ΑΕΚ είναι κάτι περισσότερο από πιθανόν. Ελλοχεύει βέβαια πάντα ο κίνδυνος της καταπόνησης και της έλλειψης φρεσκάδας. Από εκεί και πέρα όμως ο Ισραηλινός τεχνικός είναι αυτός που έχει κερδίσει πάμπολους πόντους στη συνείδηση των Ανορθωσιατών και κάθε του επιλογή μοιάζει μελετημένη και προσεγμένη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση