ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Φανέρωσε μια ανάγκη

Η ανάγκη απόκτησης ποιοτικού ακραίου επιθετικού εν όψει και της νέας χρονιάς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Από αγωνιστικής πλευράς η πρόκριση της Ανόρθωσης επί της ΑΕΚ κρίνεται δίκαιη ωστόσο από τους δύο αυτούς αγώνες έχουν εξαχθεί συμπεράσματα με βραχυπρόθεσμη και μακροχρόνια αξία. Καταλυτικό ρόλο στην επιτυχημένη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ρόνι Λέβι διαδραμάτισαν οι ακραίοι επιθετικοί της ομάδας, τόσο στον πρώτο, όσο και στον δεύτερο αγώνα.

Ο πρώτος προημιτελικός στην «Αρένα» έφερε τη σφραγίδα των Πορτογάλων Καλο και Ολιβέιρα με τον πρώτο να κερδίζει πέναλτι και τον δεύτερο να σκοράρει. Στο χθεσινό επαναληπτικό μπορεί ο πρώτος να βρισκόταν στην κερκίδα και ο δεύτερος να μην είχε άμεση συμμετοχή στο γκολ, ωστόσο η απουσία του μεν και η παρουσία του δε ήταν ξανά σημαντικές.

Η μετατόπιση του Ράγιο στο άκρο από τη μια αφαίρεσε τη δημιουργικότητα από τον άξονα και από την άλλη στέρησε τα τρεξίματα στο χώρο του δαιμόνιου Καλό. Η δε γενικότερα παρουσία του Ολιβέιρα τον ανάγει στους κορυφαίους της αναμέτρησης μιας και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, αποτέλεσε τη μοναδική πηγή κινδύνων για την εστία της ΑΕΚ, έχοντας το πάνω χέρι στις μονομαχίες με τον Τρουγιόλς.

Συμπερασματικά αυτό που κρατά η Ανόρθωση, πλην βεβαίως της πρόκρισης, είναι η ανάγκη απόκτησης ποιοτικού ακραίου επιθετικού εν όψει και της νέας χρονιάς. Άλλωστε ο Ρόνι Λέβι στο πρώτο πέρασμά του από τον πάγκο της Ανόρθωσης, είχε στη διάθεσή του σπουδαίες μονάδες όπως οι Λαβόρδε και Κάλβο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση