ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Χωρίς άγχος

Από ντέρμπι σε ντέρμπι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ανόρθωση υποδέχεται αύριο τον ΑΠΟΕΛ, στοχεύοντας στη διατήρηση του νικηφόρου της σερί και σε αγώνες πρωταθλήματος.

Από ντέρμπι σε ντέρμπι για την Ανόρθωση τον τελευταίο καιρό. Η «Κυρία» του ποδοσφαίρου μας θα αγωνιστεί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στην προσωρινή της έδρα, με στόχο της να πιάσει «δεκατριάρι» στις επιτυχίες από τον Ιανουάριο και μετά. Η Ανόρθωση «τρέχει» ένα σερί μαζί με καλές εμφανίσεις στα πλείστα της παιχνίδια, το οποίο της επιτρέπει να βλέπει όλα τα παιχνίδια με την ίδια λογική.

Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ εντός έδρας, η ομάδα της Αμμοχώστου έχει να κερδίσει από το 2013, όταν και είχε κερδίσει με 2-1 με δύο τέρματα του Μπαράκ Ιτζχάκι. Νίκη αγνοείται από τότε και στην Ανόρθωση θέλουν να το αλλάξουν και αυτό από αύριο. Το σημαντικότερο στοιχείο για το αυριανό παιχνίδι είναι ότι το άγχος θα το έχει ο αντίπαλος αύριο. Αυτό δίνει το δικαίωμα στην Ανόρθωση να αγωνιστεί ελεύθερα, με στόχο άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σ’ ένα μεγάλο αντίπαλο.

Θεωρείται δεδομένο πως ο Ρόνι Λέβι θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο αρχικό του σχήμα. Η κούραση από τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια ντέρμπι είναι εμφανής και ο Ισραηλινός θα «φρεσκάρει» κάπως την ομάδα του αύριο. Οι Καρλίτος και Κυριάκου μάλλον δεν προλαβαίνουν την αυριανή αναμέτρηση, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία σημερινή προπόνηση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση