ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Πριμ και από τον κόσμο

Η απαίτηση για συνέχιση των επιτυχιών είναι λαϊκή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία προσεγγίζουν την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ο Ρόνι Λέβι και οι ποδοσφαιριστές του, μιας και πέραν από την είσοδο τα ημιτελικά του κυπέλλου, έλαβαν πριν ύψους 20 χιλιάδες ευρώ. Σε μια περίοδο που τα οικονομικά του σωματείου δεν είναι και στα καλύτερά τους, ο Ανδρέας Παντελή επέλεξε να επιβραβεύσει τους συντελεστές του αήττητου σερί που έφερε την Ανόρθωση στην πρώτη εξάδα αλλά και στους τέσσερις του κυπέλλου για πρώτη φορά μετά τη διετία 2010-2011.

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς αυτής, καθοριστικό έως και καταλυτικό ρόλο είχε ο κόσμος της ομάδας ο οποίος ήταν εκεί για να δει τους... Πούτσε και Ρέινα, αλλά και τώρα τους Λέβι και Ράγιο. Η απαίτηση για συνέχιση των επιτυχιών είναι λαϊκή απαίτηση ανεξάρτητα αν ο θεσμός του πρωταθλήματος προσφέρεται περισσότερο για συντήρηση παρά για να πάρει η ομάδα της Αμμοχώστου κάτι χειροπιαστό. Η απόσταση από την πρώτη τριάδα είναι τέτοια που καθιστά δύσκολο το έργο της ανάβασης για εξασφάλιση μιας θέσης της Ευρώπης, με αποτέλεσμα το κύπελλο να είναι η προτεραιότητα.

Από εκεί και πέρα ο σημερινός αντίπαλος δίνει το έξατρα κίνητρο για ποδοσφαιριστές και κόσμο ώστε να πιστοποιήσουν γι' άλλη μια αγωνιστική τις δυνατότητες της αναγεννημένης «Μεγάλης Κυρίας».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση