ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μίτροβιτς: «Η Ανόρθωση πρέπει να κτυπά πρωτάθλημα»

Ο Σέρβος μίλησε για όλους και για όλα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Νίκολα Μίτροβιτς είναι από τους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με το καλημέρα στην Ανόρθωση, μιας και είναι αναντικατάστατος από τότε που ήρθε. Ήδη έπαιξε βασικός σε εφτά αγώνες πρωταθλήματος και δυο κυπέλλου.

Ο Σέρβος μέσος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Ανδρέα Βιολάρη, «Pressing», στον ΣΠΟΡ FM 95,0.
 
Τι πήγε λάθος χθες και έχασε η Ανόρθωση: «Παίξαμε με τον ΑΠΟΕΛ και χάσαμε. Δεν ήταν τόσο άσχημο το παιχνίδι μας αλλά χάσαμε. Ο ΑΠΟΕΛ είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο. Τι να κάνουμε, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να φτάσουμε την Ανόρθωση εκεί που αξίζει. Είχαμε την κατοχή, προσπαθήσαμε αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ από αντεπίθεση. Δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι».

Την καλή κατάσταση της ομάδας: «Άκουσα τι γινόταν αλλά μιλώ για τότε που ήρθα. Άκουσα πολλά καλά πράγματα για την ομάδα και πριν ήρθα. Είναι καλός σύλλογος και ήρθα να δω το επίπεδο και να βοηθήσω. Δεν είναι ομάδα για να είναι έκτη η Ανόρθωση και με τόση διαφορά πίσω. Πρέπει να δίνουμε το μάξιμουμ κάθε φορά για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει».

Τα κίνητρα στο πρωτάθλημα: «Το κίνητρο είναι που παίζουμε με αυτές τις μεγάλες ομάδες. Όλες οι καλές ομάδες είναι στο γκρουπ και πρέπει να τα δίνουμε όλα για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Θα φανεί αν μπορούμε να τερματίσουμε πέμπτοι ή τέταρτοι. Ο στόχος μας είναι το κύπελλο αλλά αυτό θα είναι σε ένα μήνα. Πρέπει να κρατήσουμε αυτό τον καλό ρυθμό μέσα από το πρωτάθλημα και τα παιχνίδια».

Τις εμπειρίες του από τα κύπελλα Ευρώπης και τους στόχους της Ανόρθωσης: «Μιλώ από τότε που ήρθα. Η Ανόρθωση ως σύλλογος είναι για να παλεύει για πρωτάθλημα και Ευρώπη. Έχει τόσο πολύ κόσμο και πολύ καλές εγκαταστάσεις. Δεν είναι για να μπαίνει απλώς εξάδα η Ανόρθωση. Κατά τη γνώμη μου, η Ανόρθωση πρέπει να παλεύει για πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Πήρα τίτλους σε Σερβία και Ισραήλ και ελπίζω να τα καταφέρει ξανά και η Ανόρθωση».

Αν θα μείνει: «Θα δούμε. Δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Έχω συμβόλαιο για δυο μήνες ακόμα και θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε για τη νέα χρονιά. Δεν μιλήσαμε ακόμα, είναι νωρίς. Είναι το πρώτο κλαμπ που θα μιλήσουμε. Θα ακούσω τους στόχους του συλλόγου για το μέλλον και θα συζητήσουμε».

Παίκτες που βρήκε εδώ και ήξερε: «Ήξερα παίκτες από Ουγγαρία όπως τον Άλβες και τον Ολιβέϊρα. Η Κύπρος έχει καλό καιρό και πολλούς έμπειρους παίκτες».

Τον Λέβι: «Τον ήξερα από το Ισραήλ. Με ξέρει καλά κι αυτός. Έχει εμπειρία και έντονη προσωπικότητα. Πέτυχε πολλά στην καριέρα του και μπορεί να μας βελτιώσει, να μας κάνει καλύτερους παίκτες».

Τη μάχη του τίτλου: «Είναι πολύ μακριά φέτος. Αν βελτιωθεί κι άλλο η ομάδα, σίγουρα μπορεί να καταφέρει να το διεκδικήσει. Φέτος μπορούμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Υπάρχουν δυο φανταστικές ομάδες μέσα, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας, αλλά θα παλέψουμε».

Τον κόσμο: «Είναι εξαιρετικοί. Από τους καλύτερους που έχω ζήσει. Προσπαθούμε να τους το ανταποδώσουμε με νίκες. Ελπίζω στο μέλλον να είναι χαρούμενοι και να τους κάνουν χαρούμενους  οι παίκτες».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση