ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Πενήντα χιλιάρικα

Aν η Ανόρθωση δεν ενισχυθεί με ντόπιο στοιχείο, οι επιλογές θα περιοριστούν στους ξένους.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η έλλειψη διάρκειας στην απόδοση της Ανόρθωσης στο τελικό στάδιο των τελευταίων αναμετρήσεων, επιβεβαιώνει ότι κουπί έχει τραβήξει ένας περιορισμένος αριθμός ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα η απουσία ενός και μόνο ακραίου επιθετικού, του Καλό, αντιμετωπίστηκε με εσωτερικές κινήσεις μιας και πολύ απλά δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση στην εν λόγω θέση. Κοιτώντας και λίγο πιο μακριά, τα μηνύματα εν όψει της ενίσχυσης για τη νέα χρονιά, έχουν ήδη φτάσει.

Με μια προσεκτική ματιά στον πάγκο των τελευταίων αγώνων, φαίνεται ότι η αντικατάσταση και μόνο περιπτώσεων όπως οι Κολούνγκα και Καλδερόν οι οποίοι περιορίζονται σε ολιγόλεπτες συμμετοχές, δεν είναι θα είναι αρκετή. Κι αυτό διότι αν η Ανόρθωση δεν ενισχυθεί με ντόπιο στοιχείο, θα περιοριστεί στον αριθμό των διαθέσιμων επιλογών για ξένους και κοινοτικούς ποδοσφαιριστές.

Αυτή τη στιγμή πέραν του Οικονομίδη, δεν υπάρχει Κύπριος ποδοσφαιριστής με αξιόλογο χρόνο συμμετοχής, την ίδια ώρα που το σχετικό πρόστιμο από την ΚΟΠ συμπεριλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη. Μάλιστα το συνολικό ύψος του από την έναρξη της χρονιάς κυμαίνεται αυτή τη στιγμή στις πενήντα χιλιάδες ευρώ!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση