ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Πάει καιρός...

Η ομάδα θα πάει χωρίς άγχος στο ΓΣΠ για μια καλή εμφάνιση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τέσσερα χρόνια χωρίς νίκη στη Λευκωσία κόντρα στην Ομόνοια είναι η Ανόρθωση.

Το τελευταίο διπλό της «Κυρίας» στο ΓΣΠ σε αγώνα πρωταθλήματος ήρθε στις 26/01/2013 με σκορ 1-3, με προπονητή και τότε τον Ρόνι Λέβι. Τότε είχαν σκοράρει για την Ανόρθωση δύο φορές ο Μπαράκ Ιτζχάκι και μία ο Γιαν Ρέζεκ. Από τότε ακολούθησαν μία μόνο ισοπαλία και οκτώ ήττες σε εννέα αγώνες πρωταθλήματος.

Ασφαλώς και αυτό το στατιστικό είναι άκρως απογοητευτικό για μια ομάδα της εμβέλειας της Ανόρθωσης. Όλοι είναι αποφασισμένοι, από την άλλη, να «γκρεμίσουν» αυτή την αρνητική παράδοση στο γήπεδο της Λευκωσίας από αύριο Σάββατο.

Ο Ισραηλινός τεχνικός θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να πιστοποιήσουν την αγωνιστική άνοδο της ομάδας και αύριο για να «σπάσουν» και την αρνητική παράδοση που αναφέραμε πιο πριν. Η ομάδα θα πάει χωρίς άγχος στο ΓΣΠ για μια καλή εμφάνιση και νίκη κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα.

Ο Λέβι στη σημερινή τελευταία προπόνηση, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, είδε τον Καρλίτος να προπονείται κανονικά και να είναι στην αποστολή. Ο Φύτος Κυριάκου θα είναι απών από το αυριανό παιχνίδι, αφού ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Ο Αγκιλάρ αναλώθηκε σε πρόγραμμα στο γυμναστήριο λόγω μιας ενόχλησης και είναι αμφίβολος για την ώρα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση