ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Ώρα για διπλό

Πάει για τη νίκη στην Λευκωσία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με μόνο στόχο της το διπλό η Ανόρθωση αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει τέσσερα χρόνια να κερδίσει στο ΓΣΠ και σίγουρα θέλει να «γκρεμίσει» και αυτή την αρνητική παράδοση από σήμερα, κερδίζοντας ένα σημαντικό παιχνίδι σήμερα.

Η βαθμολογική θέση της ομάδας στο πρωτάθλημα δεν της αφήνει και πολλά περιθώρια να κοιτάζει προς τα πάνω, όμως όλοι θα προσπαθήσουν χωρίς άγχος για μια νίκη γοήτρου στον σημερινό αγώνα.

Ο Ρόνι Λέβι έχει την απουσία του Φύτου Κυριάκου με πρόβλημα τραυματισμού. Ο Γιώργος Οικονομίδης έμεινε εκτός προπόνησης χθες λόγω ίωσης. Ο Αγκιλάρ αναλώθηκε χθες σε πρόγραμμα στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων. Αντίθετα, ο Καρλίτος βρίσκεται στην αποστολή.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα, ο Κόπριβετς θα είναι στο τέρμα, με Γκάμπριελ και Σάντος στα άκρα της άμυνας. Σιβού και Ερέρο θα απαρτίζουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Ζοάο Βίκτορ και Νίκολα Μίτροβιτς θα είναι στον άξονα, με τον Ρούμπεν Ράγιο πιθανότατα σε ρόλο επιτελικού μέσου μετά από καιρό. Οι Κολούνγκα και Ολιβέιρα θα βρίσκονται στα επιθετικά άκρα, με τον Αντρέ Άλβες στην κορυφή της επίθεσης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση