ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Πήγε στα αποδυτήρια

Μετέφερε την δυσαρέσκεια του για τη νέα κακή εμφάνιση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με διαφορετικό ύφος πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κάθοδος του Ανδρέα Παντελή στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης, μετά από κάθε αγώνα.

Η δεύτερη σερί ήττα και ο τρίτος σερί αγώνας πρωταθλήματος χωρίς γκολ, έφερε τη δυσαρέσκεια του προέδρου του σωματείου, ο οποίος μετέφερε στους ποδοσφαιριστές όλα όσα εκείνα τα συναισθήματα που ήταν απόρροια της μέτρια έως κακής εμφάνισης.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση πριμ ως επιβράβευση για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, ο Ανδρέας Παντελή είδε μια σειρά εμφανίσεων που δεν ανταποκρίνονται στην εικόνα που έκτισε η ομάδα μετά την έλευσή του.

Αντίθετα αυτό το μομέντουμ που με κόπο και μόχθο κτίστηκε, φαίνεται να αλλοιώνεται μέσα σε σχετικό σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που βεβαίως δεν αρέσει στον απαιτητικό κόσμο της «Μεγάλης Κυρίας».

Αναμφίβολα μπορεί το πρωτάθλημα να προσφέρεται περισσότερο για συντήρηση παρά για ανέβασμα στροφών, ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν οι επαγγελματίες αυτοί ποδοσφαιριστές να μην τιμούν τη φανέλα που φορούν και το συμβόλαιο που διατηρούν. 

Άλλωστε το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το τέλος του φετινού μαραθωνίου και το οποίο αριθμεί τουλάχιστον δέκα αγώνες, θα αποτελέσει κριτήριο για αρκετούς ως προς το αν έχουν θέση στον πρόγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση