ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Ακόμα πρώτος ο Ίσμα

Παραμένει πρώτος σκόρερ της «Μεγάλης Κυρίας»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Παρά το γεγονός ότι ο Ίσμαελ Γκονσάλβες, αποχαιρέτησε την Ανόρθωση στις 28 Ιανουαρίου 2017 και τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ερμή, εξακολουθεί να παραμένει πρώτος σκόρερ της «Μεγάλης Κυρίας».

Το επιθετικό κρεσέντο του Αφρικανού επιθετικού λίγο πριν αποχωρήσει για Σκωτία, τον ανέβασε στα οκτώ γκολ, με τον αμέσως επόμενο δράστη να απέχει κατά δύο εκτελέσεις.

Αϊράμ Καμπρέρα και Ρούμπεν Ράγιο έχουν σκοράρει από έξι γκολ με τον πρώτο να έχει αφήσει στο... 2016 τις παραγωγικές του εμφανίσεις και τον δεύτερο να ξεχωρίζει μεν, ωστόσο να αναγκάζεται αρκετές φορές να αγωνίζεται στα άκρα όπου δεν είναι τόσο αποτελεσματικός.

Βέβαια για είναι κάποιος δίκαιος και να δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα, άξια αναφοράς είναι η επίδοση του Άντρε Άλβες ο οποίος έφτασε γρήγορα στα πέντε γκολ μετά από εφτά εμφανίσεις με το φοίνικα στο στήθος.

Σε τελική ανάλυση τα στατιστικά αυτά έρχονται να επιβεβαιώσουν το πρόβλημα δυστοκίας που παρατηρήθηκε στους τελευταίους τρεις αγώνες πρωταθλήματος και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις.

Το κατά πόσο ένας παίκτης τύπου Γκονσάλβες λείπει από την Ανόρθωση, ίσως να είναι άδικο και πρόωρο να συζητηθεί, ωστόσο σε κάθε περίπτωση και κοιτώντας λίγο πιο μακριά, ένας επιθετικός με τα δικά του χαρακτηριστικά θα ήταν πολύ χρήσιμος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση